Annonce:
Annonce:

Paryk-bande stod bag over 100 tyverier

Løbet er kørt for de tre tyve, der iført parykker og kvindedragter stjal hundredvis af tasker og punge fra togpassagerer i Frankrig.

Annonce:
Følg Krimi

Har du kørt med toget på første klasse i Frankrig? Og mangler du din baggage?

Så kan du meget vel være en af ofrene for en bande af paryk-bærende tyveknægte, der har specialiseret sig i at stjæle baggage fra førsteklasse-passagerer i Frankrig.

Politiet i franske Marseille har i månedsvis prøvet at fange gruppen, der blandt andet stjal baggagen ved at iføre sig parykker, og nu er det lykkedes.

Det skriver The Guardian.

Taske for 50.000 euro
Politiet har fanget tre midaldrende mænd, der menes at stå bag tyverierne, og man arbejder nu på at bringe over 150 stykker bagage og 170 punge tilbage til deres retmæssige ejermænd- og kvinder.

Blandt de stjålne ting var en kvindes taske, som blandt andet indeholdt smykker for 50.000 euro, og intet mindre end 137.000 euro i kontanter.

Herudover blev der i et lagerhus fundet dyre solbriller, ure, sko og kameraer, som var blevet stjålet.

Kvindedragter og parykker: 'Perfekt organiseret'
Den lokale politichef, David Brugère, fortalte på en pressekonference ifølge The Guardian, at tyvene var 'talentfulde og hurtige'.

Og han oplyser, at de var 'perfekt organiseret', da de iført parykker og udklædning som kvinder satte sig i bås med deres ofre og stjal tasker og punge, uden at nogen lagde mærke til det.

Tyverierne blev foretaget på ruter mellem Paris-Nice, Paris-Marseille og Lyon-Genova, og nu venter der altså et stort arbejde med at finde frem til de retmæssige ejere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: