Pas på kraftig vind: Storebæltsbroen lukket for lette køretøjer

En trailer væltede på Storebæltsbroen på grund af kraftig vind

En væltet trailer spærrede her til morgen vejbanen på Storebæltsbroen i retning mod Fyn, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Uheldet skete ved 8.30-tiden ved den ene pylon på højbroen mellem Sprogø og Sjælland, men trafikken kunne stadig passere i nødsporet.

Vagthavende Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at traileren væltede på grund af kraftige vindstød.

- Der er ingen personskader, og brandvæsnet er på vej derud for at skære traileren fri og fjerne den, forklarer han.

Klokken 9.45 var broen ryddet og trafikken er igen normal. Ifølge politiet er broen dog stadig lukket for lette, vindfølsomme køretøjer frem til klokken 16.

Den kraftige vind giver også problemer for trafikanter på Lillebæltsbroen. Her oplyser Vejdirektoratet, at kørsel med vindfølsomme køretøjer frarådes frem til klokken 13.

DMI har varslet vindstød op til stormstyrke fra midnat til klokken 9 i morgen tidlig. Læs mere om stormvarslet her.

På grund af stormvarslet har Stena Saga aflyst færgetrafikken mellem Frederikshavn og Oslo torsdag aften klokken 19 og fredag morgen klokken 9.00.

Ved du noget eller har du billeder fra stedet? Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.