Person død efter færdselsuheld

Tidligt tirsdag morgen har en lastbil været involveret i en alvorlig færdselsulykke på Østjyske Motorvej. En person er afgået ved døden

Følg Krimi

En lastbil var tidligt tirsdag morgen været involveret i en soloulykke på Østjyske Motorvej i nordgående retning mellem afkørsel 57 og 56A ved Horsens.

Først lød meldingen, at der var én tilskadekommen, og at han var i kritisk tilstand, efter lastbilen havde påkørt en bropille.

Nu oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter, at chaufføren er afgået ved døden.

'Efter et færdselsuheld i nordgående retning ved Hedensted klokken 5, kan vi nu bekræfte, at en person desværre er afgået ved døden', skriver politikredsen.

De pårørende er underrettet.

Artiklen fortsætter under tweetet...

Massiv kø
Ud over solouheldet tidligt tirsdag morgen har Sydøstjyllands Politi modtaget flere meldinger om færdselsuheld på E45 Østjyske Motorvej.

Det fremgår af meldinger fra både politiet og Vejdirektoratet.

Tidligere var begge spor på motorvejen spærret, hvorefter man åbnede et af sporene i begge retninger.

I den seneste melding fra Sydøstjyllands Politi på Twitter skriver politikredsen, at der igen er åbnet for alle spor på motorvejen ved Hedensted.

Ifølge Vejdirektoratet kunne man tidligere på dagen forvente en kø på strækningen i begge retninger med på op til en time og 20 minutters forlænget rejsetid. I skrivende stund er det skrumpet til 20 minutter.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

En 24-årig kvinde blev i sidste uge fundet dræbt under mystiske omstændigheder på Amager Strand. Hør mere om sagen i Afhørt herunder eller i din podcastapp.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+