Peter Madsen: Jeg er ikke længere gift

Peter Madsen fortæller, at han sendte en sms med hjerter til hustruen ganske kort tid efter, Kim Wall var død

Ekstra Bladet følger sagen tæt. Få seneste opdatering her. Producer: Martin Lorentsen

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): Peter Madsen er blevet skilt fra sin hustru. Det fortalte han i retten i dag.

- Jeg er ikke længere gift med (hustruen, red.). Der er ikke noget i det, jeg har haft, som længere eksisterer, sagde han.

Han fortæller, at det skete ved, at hustruen kom ind på besøg, hvor hun fortalte, at hun var nødt til at søge separation og skilsmisse af økonomiske årsager.

Han spurgte ind til, om det var noget med følelser, hvilket hun afviste. Kort efter fik han et brev, som han underskrev.

Anklageren fortalte i retten, at det var meningen, at de skulle have spurgt  ekskonen i går om en sms, der blev sendt fra Peter Madsen til den daværende hustru 10. august klokken 23.25.

'Jeg er lidt på eventyr med Nautilus. Har det godt. Sejler i havblik og månelys. Dykker ikke. Knus og kram til misserne', efterfulgt af en masse hjerter.

Peter Madsen bekræftede, at det var ham, der havde sendt sms'en. Anklager Jakob Buch-Jepsen tilføjede så, at Peter Madsen tidligere har forklaret, at Kim Wall var død kort tid efter klokken 23.05, hvorefter han gerne ville vide, om Kim Wall var i live på det tidspunkt, hvor han sendte sms'en.

- Du har hørt min forklaring. Jakob, jeg kender ikke de nøjagtige tidspunkter. Situationen er den, at Kim Wall er død, siger han.

- Det var det, jeg gene ville have svar på, sagde anklageren.

Peter Madsen begynder at fortælle, at han og hustruen bor sammen i deres hus i hangaren. 'Der, hvor du nævner, der er madrasser', siger han.

Peter Madsen boede i det spartanske rum, som man kan se er bygget op i træ her til venstre i billedet. Privatfoto Krimi Spartansk og gældsat: Her boede Peter Madsen

- På det her tidspunkt ved jeg slet ikke, hvad jeg skal. Jeg ved, at hun kommer til at savne mig om natten. Derfor sender jeg den her, siger han.

- Så i forhold til din forklaring, siger du, at Kim Wall er død, da du skriver til (hustruen, red.) klokken 23.25, spørger anklageren.

- Ja.

Han fortæller, at han er temmelig sikker på, at han sender beskeden på et tidspunkt, hvor han kommer op på broen og er i gang med at ventilere ubåden.

Anklageren konstaterer derfor, at han har overskud til at sende en besked.

- Ja, det har jeg. Jeg vil bare bede dig forstå, at (hustruen, red.) betyder rigtig meget for mig.

- Overvejede du ikke, hvordan Kim Walls pårørende havde det?

- Jeg kan love dig, at jeg har overvejet meget om Kim Walls pårørende. Jeg har ikke mulighed for at kontakte hendes kæreste.

- Men der er altså mulighed for, at du sender en kærlig besked til din hustru, men ikke ringe efter hjælp

- Du må forstå min situation der, svarer Madsen.

- Den har jeg lidt svært ved at forstå, replicerede anklageren,

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Foto: Sonny Windstrup Krimi Filminstruktør: Madsen sammenlignede sig med mordmistænkt

 

Foto: Sonny Windstrup
Foto: Sonny Windstrup
 

Ekstra Bladet har lavet en SnapDoc, hvor vi har talt med flere folk, der har kendt Peter Madsen i barndommen, og efter han blev den feterede Raket-Madsen. Se den her:

Krimi Eksklusiv SnapDoc: Forstå Madsens forvandling