Peter Madsens elskerinde: Der var fantasier om bondage i ubåden

En ung elskerinde har forklaret, hvordan hun og Peter Madsen eksperimenterede med sex

Ekstra Bladet følger retssagen tæt. Få seneste opdatering her
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): Kort før Peter Madsen sejlede ud med Kim Wall, havde han en seksuel fantasi sammen med to unge elskerinder om, at den ene skulle bindes op i nogle rør i ubåden.

Det forklarede en en ung kvinde, der har haft en fast seksuelt forhold til Peter Madsen over nogle måneder og derefter lejlighedsvise seksuelle stævnemøder.

Men hun beskrev samtidig, at det var Peter Madsen, der var den forsigtige i deres forhold, og at det var hende selv, der havde set på nogle rør i sektionen ved toilettet i ubåden.

Et kinky rum
- Jeg har kigget op i loftet på rørene, og Peter siger,  'jeg ved udmærket godt, hvad du tænker'. Og jeg siger, 'ja, det er sgu et kinky rum, det her', forklarede den mørkhårede kvinde i sin forklaring, der blev givet i et afslappet tonefald.

- Vi fik aldrig aftalt det. det eneste realistiske var, at vi tre mødtes i lejligheden (som Peter Madsen havde skaffet hende, red.). Det var ikke tanken, at første setup var nede i ubåden med mig bundet op. Det var en fantasi, fortalte vidnet.

Hun forklarede, at hun selv er seksuelt eksperimenterende, og at der ikke var tale om, at Peter Madsen var den frembrusende. De talte meget om, hvad de havde lyst til.

- Det har ingen relation til s/m i det, vi har lavet under fire øjne. Og min opfattelse er, at han ikke er en specielt selvsikker mand. Jeg søgte måske noget helt andet. Jeg søger imod noget mere grænsesøgende, og Peter har aldrig været grænseoverskridende i mit nærvær, medmindre jeg har opfordret ham til det, forklarede hun.

- Har du gjort det, ville anklageren vide.

- Ja, svarede hun.

Mens hun afgav forklaring, kiggede Peter Madsen lidt på hende og lidt væk.

På swingerklubber
De to har gået på to forskellige swingerklubber sammen.

- Vi har to gange været på klub sammen og været til et andet privat arrangement, og det har været i nogle settings, hvor Peters primære funktion har været at være safety line for mig, forklarede hun og uddybede, at det var en funktion, hvor ens safety line skulle sikre, at 'man har det okay, og om man vil have mere af det ene eller mindre af det andet'.

Hun har aldrig oplevet Peter Madsen som aggresiv. Hun har i flere tilfælde bedt ham gøre noget i retning af s/m.

- Jeg har blandt andet bedt ham smække mig bagi, men det fungerede ikke. Peter kunne se, at jeg blev rød. Så sagde han, nej, du bliver helt rød, forklarede hun og svarede til spørgsmålet, om de har praktiseret kvælningssex.

- Jeg har placeret hans hånd over min hals, uden at han tog fat, og jeg tror rimelig hurtigt, det gik op for mig, at det var ikke dens slags forhold, vi havde. Jeg tror, at Peter i virkeligheden havde nogle andre følelser for mig, sagde hun.

Under forklaringen dokumenterede anklageren, at vidnet, en uge efter at Kim Wall døde, sendte en sms til en anden kvinde, som også var Peter Madsens elskerinde D., og som var den, der også skulle deltage i en trekant, som vidnet, Peter Madsen og D. havde planlagt. 

'Hvis de hører min og Peters fulde historie, bliver de nok endnu mere overbevist om, at Peter er lunatic, skriver hun.

Da anklageren spurgte til det, sagde hun i retten:

- Ja, mig og Peter har en atypisk historie og et atypisk forhold, forklarede hun.

 

Foto: Sonny Windstrup
Foto: Sonny Windstrup
 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.