Peter Madsens elskerinde får breve fra fængslet: - Jeg har aflyst to besøg

Deirdre King fortæller i en Kanal 5-udsendelse, at hun har aflyst to besøg med Peter Madsen, fordi hun ikke magtede at se ham i øjnene

Peter Madsens elskerinde får breve fra fængslet: - Jeg har aflyst to besøg

Peter Madsens elskerinde læser brevene op. Foto: Kanal 5

Den mangeårige elskerinde Deirdre King har fået en række breve fra Peter Madsen, mens han har siddet fængslet for drabet på den svenske journalist Kim Wall.

Det fortæller den 39-årige dansk-amerikanske kvinde i Kanal 5-programmet 'Ubådssagen - Hele historien', som bliver sendt på mandag.

- Til at starte med skriver jeg Peter en storm af breve. På det tidspunkt var jeg sikker på, at det hele var en misforståelse, og min Peter ikke kunne gøre de her ting, så jeg ville bare støtte og elske ham alt, hvad jeg kunne, siger hun i udsendelsen.

Peter Madsens elskerinde står frem: Vi havde sex i ubåden

Peter Madsen sidder fængslet i Vestre Fængsel, og hans korrespondance med Deirdre King er overvåget. Alligevel holder han ikke tilbage med at fortælle, hvad han føler.

- Kære Ditte (Deirdre Kings kælenavn red.) Jeg har gemt alle de dejlige duft-ting, som du har sendt mig, og jeg mærker dig, hver gang jeg læser det brev du sendte til mig, siger elskerinden og fortæller, at Peter Madsen desuden ønsker, at hun besøger ham.

- Et besøg ville være uendeligt dejligt, læser hun op fra brevet i programmet.

Deirdre King stod allerede frem i september i Ekstra Bladet og fortalte om sit forhold til den dengang drabssigtede ubådsbygger. Her fortalte hun, at parret flere gange havde mødtes og havde haft sex i ubåden.

Elskerinde afslører intime detaljer om Peter Madsen

Bookede to besøg
Deirdre King sagde dengang til Ekstra Bladet i september, at hun troede på Peter Madsens forklaring, om at Kim Wall var død i en ulykke på ubåden.

Men da politiet finder Kim Walls hoved, og der ikke er tegn kraniebrud efter et uheld, som Peter Madsen ellers havde forklaret i en af sine forskellige forklaringer, så aflyser hun de planlagte fængselsbesøg.

- Jeg havde booket dem i den tro, at jeg magtede, at se ham i øjnene, men det gjorde jeg ikke, siger hun i programmet.

Hun fortæller, at Peter Madsen efterfølgende har skrevet et brev til hende.

Peter Madsens elskerinde: Jeg skal vidne i sagen

- Jeg gjorde mig i den grad klar og stod renskuret, nybarberet og fin klar her klokken 8.45. Klokken 9 var der ikke kommet nogen og klokken 9.25 aflyste politiet besøget, læser hun op fra et af brevene og fortsætter:

- Men du skal vide, at jeg elsker dig, og at jeg nøjagtigt er den samme Peter, som jeg altid har været, kærligst Peter.

Deirdre King har fortalt i et nyt interview med det schweiziske medie NZZ, at hun er blevet indkaldt som vidne i sagen.

Peter Madsen nægter forsat, at han har dræbt den svenske journalist om bord på ubåden. Han nægter desuden, at han seksuelt mishandlet hende, som han er tiltalt for. Han erkender dog, at han har parteret Kim Wall.

Peter Madsen: Det skete der i ubåden

Retssagen mod Peter Madsen starter den 8. marts. 37 vidner er indkaldt i sagen, og der forventes at komme journalister fra hele verden.

Dokumentaren 'Ubådssagen - Hele historien' bliver sendt på Kanal 5 mandag klokken 21.00.

Peter Madsens elskerinde får breve fra fængslet: - Jeg har aflyst to besøg