Peters hjælpsomhed blev hans død

Den 46-årige virksomhedsejer Peter Schytt Hollesen var en mand, der tog ansvar for mange andre end sig selv. Nu har han mistet livet

Den 46-årige Peter Schytt Hollesen var en meget vellidt mand, der gjorde meget for at hjælpe unge med problemer. (Privatfoto)

Den 46-årige familiefar Peter Schytt Hollesen mistede søndag livet i en indkørsel til et hus i kort afstand fra det sted, hvor hans virksomhed lå.

Det er den 46-årige ejer af dækcentralen Peter Schytt Hollesen, der er blevet dræbt i Nordsjælland. (Privatfoto). Klik på 'Næste' for at se video fra området samt fra politiet arbejde i området Krimi Stor mystik: 46-årig værkstedsejer dræbt i Slangerup

Sporet fra den hårdt kvæstede mand ledte tilbage til virksomheden Dækcentralen, hvor en 33-årig ansat efterfølgende blev fundet død. Omstændighederne bag den 33-åriges død er fortsat uklare, men Nordsjællands Politi betegner det fortsat ikke som drab.

Det er den 46-årige ejer af dækcentralen Peter Schytt Hollesen, der er blevet dræbt i Nordsjælland. (Privatfoto). Krimi Kunder og eks-ansatte efter drab på dækcentral: Tragisk og urimeligt

På Dækcentralens Facebook-side var der søndag eftermiddag og aften mange kunder, venner og bekendte, der begræd tabet af den vellidte virksomheder, og hos familien beskrives Peter Schytt Hollesen som et menneske med en stor social samvittighed.

Selv om han var en travl ejer af en mellemstor virksomhed i Slangerup, så var han typen, der altid lagde arbejdet fra sig, når en ven eller medarbejder havde brug for hjælp, fortæller den meget nære familie, som Ekstra Bladet har talt med.

Bekymret for medarbejder
- Han bekymrede sig virkelig om sine medarbejdere og sine medmennesker og var der altid for andre, når de havde brug for hjælp. Derfor er det her så uretfærdigt, siger et nært familiemedlem.

Familien, der var meget påvirkede af den tragiske nyhed, da Ekstra Bladet mødte dem, oplyser, at den 46-årige familiefar og virksomhedsejer havde været særligt bekymret for en 33-årige mandlige medarbejder.

Ifølge familien havde medarbejderen nogle psykiske problemer.

- Han vidste, han havde det svært. Derfor ville han ud og se, hvordan han havde det i morges (søndag morgen, red.), siger det nære familiemedlem.

Omkring klokken ni forlod Peter Schytt Hollesen sin adresse lidt uden for Slangerup for at se til den 33-årige, der opholdt sig på virksomhedsadressen.

Næste gang, han blev set, var, da han blødende faldt om i indkørslen til et hus godt 400 meter fra sin virksomhed.

Få oplysninger 

Nordsjællands Politi er endnu ikke kommet med nærmere oplysninger om årsagen til dødsfaldet for de to mænd, men de oplyser samtidig, at man ikke formoder, at der er en drabsmand på fri fod.

Retsmedicinerne har været på stedet i går og vil i dag arbejde videre, og indtil da har man ikke yderligere oplysninger, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi mandag morgen til Ekstra Bladet.