Pige fundet død i affaldssæk blev tævet ihjel

Computerbilledet af den bedårende ukendte pige gik verden rundt. Efterforskerne håbede, den anonyme pige i det mindste ikke havde lidt, før hun døde, men det tyder efterforskningen på, hun gjorde

Et computer-genereret billede af en bedårende lille pige gik verden rundt, efter en hundeejer fandt liget af pigen i en affaldssæk på en strand i Boston i juni. Nu har politiet i delstaten Massachusetts endelig fundet ud af, hvem pigen er. (Foto: Suffolk County District Attorney via AP)
Et computer-genereret billede af en bedårende lille pige gik verden rundt, efter en hundeejer fandt liget af pigen i en affaldssæk på en strand i Boston i juni. Nu har politiet i delstaten Massachusetts endelig fundet ud af, hvem pigen er. (Foto: Suffolk County District Attorney via AP)

Der skulle gå næsten tre måneder, før politiet fik identificeret liget af en lille pige, som blev fundet i en affaldssæk på stranden i Boston i den amerikanske delstat Massachusetts den 25. juni.

Et computer-genereret billede af den bedårende mørkhårede pige gik verden rundt og blev delt på sociale medier mere end 615.000 gange.

Nu er en del af mysteriet endelig opklaret takket være et tip til politiet.

Pigens navn er Bella Bond.

Hendes mors kæreste, Michael McCarthy, 35, står tiltalt for mord i forbindelse med pigens død. Moderen, Rachelle Bond, 40, er tiltalt for medvirken til mordet. De to fremstilles i grundlovsforhør mandag.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

Moderen siger til politiet, at kæresten slog Bella i maven, til hun døde, fordi han troede, hun var besat af en dæmon. Det forklarer kilder til avisen Boston Globe.

Pigens lig blev placeret i en slags køleskab, indtil man skilte sig af med det, skriver avisen.

Retsmedicineren fandt ikke nogen tegn på knubs eller skader hverken udenpå eller inde i pigens mave. Men politiet arbejder ud fra teorien om, at Michael McCarthy gjorde noget voldeligt, der gjorde pigen ude af stand til at trække vejret.

Michael McCarthy har, ifølge Boston Globe, været stofmisbruger og har før været anklaget for tyveri. Han blev fredag indlagt på hospitalet med abstinenser fra heroin. Moderen har tidligere været anklaget for prostitution, narkobesiddelse, overfald og tyveri. Til tider beskrev hun sig selv som hjemløs.

Sociale myndigheder tidligere tilkaldt
Naboerne fortæller til Boston Globe, at Rachelle Bond tit kom stavrende ud i opgangen, tydeligt påvirket. Hun råbte tit af datteren og der kom lugt af hash fra lejligheden, siger de.

De sociale myndigheder var i 2012 og 2013 på besøg for at se til den nyfødte Bella på grund af anklager om forsømmelse. Bellas mor fik tidligere frakendt forældreretten til to af sine ældre børn.

Michael McCarthy og Rachelle Bond blev anholdt efter politiet torsdag foretog en ransagning af en lejlighed i Boston.

Mysterium: Død pige uden navn

Tilbyder at betale for begravelse
Bella blev fundet af en kvinde, som var ude at lufte sin hund på øen Deer Island ud for Boston omkring klokken 13 den 25. juni. Hun opdagede en industriel affaldspose på stranden. Indeni lå liget af den knap tre-årige mørkhårede pige. Hun var pakket ind i et zebra-stribet fleece-tæppe.

Mysterium: Lig af fire-årig pige fundet i affaldspose

Politiet måtte udelukke over 200 piger, før de fandt frem til Bellas identitet.

Flere mennesker har tilbudt at betale for Bellas begravelse, heriblandt kardinal Sean P. O'Malley.

- I vores arbejde har vi nogle gange at gøre med mennesker, som gør onde og ondsindede og voldelige ting. Det var rart at se den (gode) side af menneskeheden.