Pige fundet i god behold

Efterlysningen af pigen blev delt massivt på sociale medier, ligesom politiet har ledt i løbet af eftermiddagen og aftenen

Følg Krimi

Østjyllands Politi meddeler nu på Twitter, at den 12-årige skolepige Emilia Norup Jørgensen er fundet i god behold.

Der blev sat en stor eftersøgning i gang tidligere på dagen, Emilia Norup Jørgensen blev meldt savnet ved 14.15- tiden i dag.

Politiet oplyser, at pigen blev fundet af en borger syd for Tranberg.

Tidligere på dagen fortalte vagtchefen, at pigen gik fra Langsøskolen efter en lille batalje.

- Vi har med en pige at gøre, som er selvhjulpen. Hun kan være i en stor radius, så det er vanskeligt at gøre mere end det, vi gør. Men hun skal selvfølgelig findes, og derfor har vi også opfordret familien til at få hendes forsvinden ud på sociale medier. Og så vil vi naturligvis gerne høre, hvis nogen ser hende - eller har set hende. De skal ringe 114, siger Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Midtjyllands Avis.

Til Ekstra Bladet fortæller Midt- og Vestjyllands Politi, at de ikke går ud fra, at der er sket pigen noget.

- Et vidne har angiveligt spottet hende omkring 21.30 i Mårslet. Her er Østjyllands Politi i gang med at lede efter hende lige nu. Hvordan hun er kommet dertil, ved vi ikke, men det er vores opfattelse, at hun selv har valgt at stikke af, siger vagtchef Jan Nørrum.

Ifølge Jan Nørrum er Emilia Norup Jørgensen tidligere stukket af hjemmefra.

- Hun har været bortgået en gang tidligere, men derfor ønsker vi jo selvfølgelig stadig at komme i kontakt med hende, så hvis man ser hende, så bedes man kontakte os, lyder det fra Jan Nørrum.

Klokken 23.50 oplyser Jan Nørrum, at Emilia Norup Jørgensen stadig ikke er fundet, men at politiet stadig leder efter hende i Mårslet nær Aarhus.

Mor efterlyser
Det er Emilias mor, Lisette Norup Jørgensen, der har efterlyst sin datter på sociale medier.

- Alle som har mulighed for at lede er mødtes ved Kvickly. Jeg kan se, at Emilia har været aktiv på Snapchat omkring Søvej, og der er en borger, der måske har set hende på Odden. Jeg er naturligvis meget bekymret, siger hun til Midtjyllands Avis.

Også Missing People er involveret i eftersøgningen og skriver på Facebook, at de, ifølge aftale med politiet og pårørende afholder en eftersøgning fra Kvickly Silkeborg, Søtorvet 1 klokken 22.45.

Opslaget deles med lynets hast og er delt mere end 13.000 gange, siden det blev lagt på for tre timer siden.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+