Pige lyver om gruppevoldtægt: Havde sex med sin far

Anklagerne mod fem unge drenge er frafaldet, fordi det 18-årige offer har erkendt, at hun ikke blev voldtaget

Det var i området omkring Osborn Playground i bydelen Brooklyn i New York, at den påståede voldtægt fandt sted. (Foto: AP / Kathy Willens)
Det var i området omkring Osborn Playground i bydelen Brooklyn i New York, at den påståede voldtægt fandt sted. (Foto: AP / Kathy Willens)

En alvorlig voldtægtssag i New York er gået hen og blevet bizar, efter at det påståede offer nu ændrer sin forklaring.

Den unavngivne 18-årige pige havde i første omgang fortalt politiet, at hun var ude at gå en aftentur med sin 39-årige far, da de blev holdt op af fem drenge.

Ifølge pigen truede drengene faren med en pistol, hvorefter han stak af, og pigen blev voldtaget, skriver den engelske Metro.

Denzel Murray på 14, Shaquell Cooper og Ethan Phillip på 15 og Onandi Brown og Travis Beckford på 17 år blev anklaget, men nu er anklagerne frafaldet, fordi pigen har forklaret, hvad der i virkeligheden skete.

- Den anklagede og faren kom med forskellige forklaringer til politiet på nogle vigtige områder, siger Brooklyns distrikts advokat, Ken Thompson ifølge Metro.

- Anklageren har ændret sin påstand om tvungne seksuelle overgreb, og hun ønsker ikke at anklage nogen længere.

Drengene, som nu ikke længere er anklaget for voldtægt, fortæller, at de så pigen, og hvad der viste sig at være hendes far i parken, hvor de to havde sex.

Drengene gik op til parret, og på det tidspunkt forlod faren pludselig stedet. Hvorefter pigen havde frivillig sex med et par af drengene.

Den historie har pigen nu bekræftet.

Det er usikkert, om der bliver rejst tiltale mod den 18-årige og hendes far for falsk anklage.