Pige slået ned bagfra med flaske: Nu er mistænkt anholdt

En 15-årig dreng er blevet anholdt for det mislykkede røveri

Her sender den 17-årige pige sine overfaldsmænd på flugt. Video: Polizei NRW Essen

Efter offentliggørelsen af videoen af et voldeligt overfald på en 17-årig pige på en U-bahnstation i tyske Essen, har politiet nu anholdt den ene af to mistænkte, skriver tyske Bild.

Drengen er fra byen Herne cirka 20 kilometer fra Essen, og selvom han kun er 15 år, er han i forvejen særdeles velkendt af politiet. Ifølge Bild har ordensmagten tidligere haft fat i ham i forbindelse med sager om røveri, vold og butikstyveri.

Slået med flaske bagfra: Pige jager angribere på flugt i tysk by

Politiet mener at den 15-årige førte flasken under overfaldet, hvilket han selv benægter. Han er nu varetægtsfængslet, mens medgerningsmanden stadig er på fri fod.

 

Offeret var kickbokser
Som det ses på overvågningsoptagelserne fra gerningsstedet sendte den 17-årige pige sine overfaldsmænd på flugt, og det er ikke tilfældigt.

- Min datter var på vej hjem fra sin praktik. Hun ringede til min kone, og under opkaldet lagde hun mærke til to unge mænd. Hun var derfor allerede vagtsom, men selvfølgelig havde hun ikke forventet et slag med en ølflaske. Hun gjorde så meget modstand som hun kunne. Min datter er ret stærk, hun har gået til kickboksning i fem år, fortæller pigens 53-årige far til Bild.

Pigen slipper fra oplevelsen med en blodansamling, en flænge i hovedet og en mindre hjernerystelse.

Denne bulgarske mand, som sparkede en tilfældig kvinde ned af trapperne i Berlins U-bahn, blev også anholdt efter offentliggørelse af overvågningsbilleder. Han blev idømt to år og 11 måneders fængsel for overfaldet, og har selv fået tæsk i fængslet. Video: Berlin Polizei

Kvinde-sparker fra metro: Nu bliver han tæsket i fængslet

Sparkede kvinde brutalt ned af trappe: Her er gerningsmanden