Planlagde skolemassakre: Nu er han dræbt

Terroristen 'Saddam', der var med til at planlægge den nylige massakre på 132 børn i Pakistan, er blevet dræbt

Her kan du se, hvordan skolen så ud efter massakren

148 mennesker heriblandt 132 børn blev for ti dage siden dræbt efter en pakistansk skole blev bombet i stykker af en gruppe Taliban-krigere.

Den forfærdelige forbrydelse efterlod et land i sorg, men nu er en af mændene bag skolemassakren angiveligt blevet dræbt.

Det rapporterer flere internationale medier.

Samfund Flere er anholdt efter skolemassakre i Pakistan

FN har onsdag fordømt angrebene på skoleeleverne, som beskrives som et 'depraveret' og 'brutalt terrorangreb' på børn. (Foto: AP) Krig & katastrofer Efter massakre på skolebørn: Pakistan genindfører dødsstraf

Natten til fredag blev han skuddræbt af en gruppe sikkerhedsstyrker i Khyber-området, som ligger tæt ved Peshawar, hvor massakren skete.

Han var sammen med seks andre i gang med et længere skudopgør med styrkerne, da han til sidst blev ramt og døde.

De seks andre blev såret i skyderiet og er efterfølgende blevet anholdt.

Skoledrengen Mohammad Baqair sørger her sammen med sin onkel over sin mors død. (Foto: AP) Krig & katastrofer Skoledreng mistede sin mor til brutale terrorister

Det eneste, man ved om bagmanden, er, at han var kendt som 'Saddam'.

- Saddam var en frygtet terrorist, som blev dræbt i en skudveksling med sikkerhedsstyrker i Jamrud i byen Khyber, siger den lokale politichef Shahab Ali Shah på en pressekonference i Peshawar ifølge The Times of India.

'Saddam' skulle have været en stor del af planlægningen i forhold til terrorangrebet mod den pakistanske skole, men hvor stor en rolle, han præcist spillede, er endnu uvist.