Annonce:
Annonce:

Poder slået med knytnæve i ansigtet

En 25-årig mandlig poder blev søndag udsat for vold og racistiske skældsord, mens han var på arbejde i et testcenter i Nobelparken

Annonce:
Følg Krimi

Østjyllands Politi modtog søndag eftermiddag en anmeldelse fra en 25-årig mand, som var blevet udsat for vold og racistiske skældsord, mens han var på arbejde som poder i et testcenter i Nobelparken, der ligger i Aarhus.

Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 25-årige mand var gået ud med en affaldspose, da han ved containerne bag testbygningen så en mand med mundbind. Manden tog sit mundbind af, da han fik øjenkontakt med den 25-årige poder, og 'holdt det provokerende op i luften, hvorefter han lod det falde til jorden'.

Herefter bad den 25-årige poder manden samle sit mundbind op fra jorden og smide det i en af de nærliggende containere. Det fik manden til at komme med flere nedladende bemærkninger, som ifølge den 25-årige havde en relation til hans mørke hudfarve.

Poderen forsøgte efterfølgende at gå videre, da han ikke ønskede at optrappe situationen yderligere, men da han kort efter vendte tilbage til containerne, blev han mødt af et 'hey'. Idet den 25-årige vendte sig, fik han en knytnæve lige i hovedet af manden. Manden, som slog den 25-årige poder, løb efterfølgende fra stedet, mens han råbte racistiske skældsord efter ham.

Ekstra Bladet har talt med Østjyllands Politi, som mandag kort efter middag fortæller, at de fortsat leder efter gerningsmanden. 

Politiet efterlyser gerningsmand

Gerningsmanden, som nu er efterlyst af politiet, beskrives som en dansk mand i slut 30'erne eller start 40'erne. Han er cirka 180-185 cm høj, har brunligt mellemlangt hår og er kraftigt bygget. Han var iført en spraglet flerfarvet skjorte med palmer, lyse trekvart lange beskidte jeans, solbriller og almindelige, udtrådte kondisko.

Derudover havde manden en tatovering med nøgne damer på højre arm, en med tre prikker ved højre tommelfinger og en på venstre overarm, som var delvist dækket af skjorten.

Manden virkede usoigneret.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: