Annonce:
Annonce:

Politi advarer kvinder mod at gå alene: Ti kvinder seksuelt overfaldet

Københavns Politi advarer kvinder mod at færdes alene i området

Området hvor overgrebene foregået. (Københavns Politi)
Området hvor overgrebene foregået. (Københavns Politi)
Annonce:
Følg Krimi

Har sex-stalkeren prøvet at forgribe sig på dig, og har du lyst til at fortælle om det? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Københavns Politi advarer nu kvinder på Nørrebro og Østerbro mod at gå alene hjem om natten, efter at en mand siden midten af juni seksuelt motiveret har overfaldet ti kvinder.

Gerningsmanden har krænket kvindernes blufærdighed, slået dem og i to tilfælde forsøgt at voldtage dem.

Alle overfaldene har lignende træk, og derfor mistænker Københavns Politi, at det er den samme mand, der står bag.

Fem af overfaldene skete i weekenden, og derfor går politiet nu ud med et signalement og en advarsel, fortæller vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Annonce:

Fulgte efter dem
Manden har fulgt efter kvinderne i skjul om natten mellem klokken 02.00-06.00 og har som regel været på cykel. I to af tilfældene har gerningsmanden taget kontakt til kvinderne på åben gade, mens han ved alle de andre kvinder har fulgt efter dem hen til deres dør eller helt med ind i deres lejlighed.

- Han beføler dem uden på tøjet og kysser dem. Han er meget insisterende på at kysse og tungekysse dem, forklarer Jens Møller Jensen.

- Umotiveret har han også gået op og stukket dem en knytnæve i ansigtet.

Ved flere lejligheder har han, mens kvinderne låste deres dør op, skubbet dem ind i lejligheden, hvor han 'omklamrede dem og kyssede dem intenst', skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Der er her forsøg på voldtægt, hvor han gør tegn til at trække ned i sine bukser.

Overgrebene er hovedsageligt foregået i området omkring Frederikssundsvej og Nørrebrogade, samt to tilfælde i Østerbro-kvarteret omkring Nørre Alle, Jagtvej og Lyngbyvej.

Advarsel til unge kvinder
På grund af de mange overfald opfordrer politiet kvinder i området til at være ekstra opmærksomme og tænke sig godt om, når de skal hjem og natten.

Annonce:

- Det kan være en god ide at slå følge med andre, og så skal man generelt holde sig godt orienteret i gadebilledet på vej hjem og inden, man låser sig ind i sin opgang. Vi har fuldt fokus på at stoppe disse overgreb, men indtil det sker, vil vi for alt i verden undgå flere, siger vicepolitinspektør Jens Møller Jensen.

Gerningsmanden beskrives som mellemøstlig af udseende, mellem 25-35 år gammel, 175-185 centimeter høj, almindelig af bygning, meget kort sort hår, mulige skægstubbe eller kort trimmet skæg. I flere tilfælde var han iført en grå eller grøn hættetrøje eller jakke og sorte løse bukser.

Han taler dansk med accent og engelsk.

Overfaldene er sket mellem den 13. juni og 1. november i år.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet, skal man ringe 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: