Annonce:
Annonce:

Politi anholder eftersøgt mand i Delaware efter drab på tre

En 37-årig mand er mistænkt for at have skudt seks mennesker i to angreb onsdag. Tre mennesker er dræbt

Annonce:
Følg Krimi

Amerikansk politi har anholdt en mand, som mistænkes for at have skudt og dræbt tre personer og såret tre andre i to angreb i delstaterne Maryland og Delaware onsdag.

Det oplyser politiet i byen Wilmington i Delaware.

Anholdelsen kommer, efter at politiet onsdag indledte en menneskejagt på en bevæbnet mand, som blev identificeret som den 37-årige Radee Prince.

- Radee Prince er et farligt menneske. Han skød seks mennesker på en enkelt dag, siger politichef i Wilmington Robert Tracy.

Politiet mener, at angrebene i de to nabostater ikke var tilfældige.

Radee Prince var eftersøgt i forbindelse med en skudepisode tidligt onsdag morgen i Edgewood, Maryland, og en skudepisode senere på dagen i Wilmington, Delaware.

Ifølge politichef i Harford County Jeffrey Gahler blev tre mennesker skudt og dræbt ved det første skyderi ved en granitvirksomhed lige før klokken ni onsdag morgen.

Annonce:

To andre personer blev såret og er i kritisk tilstand.

Alle fem ofre arbejdede i granitvirksomheden. Ifølge politiet er der tale om et målrettet angreb mod forretningsforbindelser til den mistænkte.

Efter det første angreb flygtede den mistænkte i en bil registreret i Delaware, hvor han senere onsdag skød og sårede en mand.

- De to kender hinanden og har en fortid sammen, siger Jeffrey Gahler

Angrebene kommer, efter at en række masseskyderier har rystet USA.

1. oktober åbnede en mand ild mod publikum ved en koncert i Las Vegas fra et casino-hotel. Han dræbte 58 mennesker og sårede over 500 andre i det dødeligste skyderi i nyere amerikansk historie.

Der har været over 285 masseskyderier i USA i 2017, hvor fire eller flere personer er blevet såret eller dræbt udover den person, som har stået bag.

Annonce:

Den magtfulde våbenlobby National Rifle Association (NRA) har erklæret sin støtte til at kigge på en regulering af det udstyr, der kan lave halvautomatiske våben om, så de kan affyre flere hundrede skud i minuttet.

12 af de skydevåben, som den formodede gerningsmand bag Las Vegas-skyderiet blev fundet med på et hotelværelse, havde ekstraudstyr monteret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: