Politi betragter skudsag som drabsforsøg

Nordsjællands Politi har modtaget en anmeldelse om, at der har været skyderi i Lyngby

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet går og søger efter spor (Video: Byrd / Steven Knap)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Nordsjællands Politi har onsdag klokken 17.15 fået anmeldelse om, at der er blevet afgivet skud i området Lundtoftevej/Akademivej i Lyngby.

Politiet er derfor lige nu massivt til stede i området.

Det fortæller vagtchef Søren Bjørnestad til Ekstra Bladet.

- Vi er på stedet for at efterforske, hvor meget der er i det. Vi har flere vidner på stedet, som hævder at have set og hørt noget. Og vi undersøger nærmere, siger Søren Bjørnestad.

Nordsjællands Politi efterforsker onsdag aften en skudsag i Lyngby. Efter de indledende undersøgelser fortæller politiets vagtchef, at der har været tale om et drabsforsøg. Foto: Kenneth Meyer
Nordsjællands Politi efterforsker onsdag aften en skudsag i Lyngby. Efter de indledende undersøgelser fortæller politiets vagtchef, at der har været tale om et drabsforsøg. Foto: Kenneth Meyer

Det er endnu uklart, om nogen skulle være blevet ramt.

Ekstra Bladet har talt med et vidne, som fortæller, at et område ved DTU er spærret af. Vidner på stedet fortæller, at betjente er interesseret i at høre, om nogen har lagt mærke til nummerpladen på en bil, der skulle være set køre fra stedet i høj fart.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet går og søger efter spor.

Politiet har ifølge Ekstra Bladets oplysninger fundet tre patronhylstre. Det er indtrykket, at der er skudt fra en bil mod en anden. Foto: Kenneth Meyer
Politiet har ifølge Ekstra Bladets oplysninger fundet tre patronhylstre. Det er indtrykket, at der er skudt fra en bil mod en anden. Foto: Kenneth Meyer

Kort før klokken 19 oplyser Søren Bjørnestad til Ekstra Bladet, at der er blevet affyret skud i Lyngby. Politiet har fundet et antal patronhylstre på stedet.

- Det sammenholdt med de vidneudsagn, vi har fået, gør, at vi betragter sagen som et drabsforsøg, siger Søren Bjørnestad.

Bjørnestad fortæller, at det er indtrykket, at der er blevet affyret skud fra i hvert fald den ene bil mod personer i den anden.

- Når man i det offentlige rum skyder på den måde mod en anden, og vi også finder beviser på det, så betragtes det som drabsforsøg.

Politiet ved endnu ikke, om nogen er blevet ramt. Områdets hospitaler er blevet bedt om at henvende sig til politiet, hvis de får personer ind, som lader til at være blevet ramt af skud.

Søren Bjørnestad fortæller, at man gerne vil høre mere om to biler, som efter vidneudsagnene skulle være en større sølvgrå bil, hvori der sad to personer. Samt en mindre mørk bil.

- Begge biler er interessante. Den sølvgrå bil var ligesom toneangivende i det, der foregik. Personerne i den skulle være i konflikt med personer i en mindre mørk bil, siger Søren Bjørnestad.

Politiet vil endda ikke afvise, at flere biler kan have været involveret.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle politiet indtil videre have fundet tre patronhylstre på stedet.

Opdateres...

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær