Politi efterlyser gerningsmand bag røveri

En mand med rødt hår og fregner efterlyses for et røveri mod en SPAR

Selv om scooteren er meget utydelig på billedet, håber politiet, at der alligevel kan være borgere, som har bidt mærke i den. Politifoto.
Selv om scooteren er meget utydelig på billedet, håber politiet, at der alligevel kan være borgere, som har bidt mærke i den. Politifoto.
Følg Krimi

Den gerningsmand, der en søndag aften i august røvede et SPAR-supermarked i Vestbjerg, er stadig på fri fod.

Nu beder Nordjyllands Politi offentligheden om hjælp.

- Vi vil rigtig gerne have offentlighedens hjælp i den her sag. Vi mangler oplysninger, der kan hjælpe med at fastlægge gerningsmandens identitet. Derfor går vi nu ud med dette billede af den scooter, der blev brugt under flugten fra stedet, oplyser politikommissær Martin Rolighed, Nordjyllands Politi.

Det var 18. august klokken 21, at en mand trådte ind i SPAR på Blomsterbakken 4 i Vestbjerg. Her truede han med en stor kniv personalet til at udlevere kontanter. Scooteren kørte efterfølgende fra SPAR mod vest ad Mejlstedvej.

Talte dansk
Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har blå øjne, er lys i huden og er rødhåret og har fregner. Han talte dansk under røveriet.

Politikommissæren er klar over, at scooteren er meget utydelig på billedet, men vurderer alligevel, at der kan være borgere, som har bidt mærke i den.

- Man kan se, at der bag på scooteren er monteret en usædvanlig høj grå bagageboks, forklarer Martin Rolighed. 

Politiet opfordrer borgere til at ringe 114, hvis man genkender scooteren, ved hvem der benytter den eller har andre oplysninger i sagen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind