Politi efterlyser mulig gerningsmand i sag om seksuelt overgreb

Det drejer sig om et overgreb i det københavnske natteliv i december, oplyser Københavns Politi

Efterlysning af mulig sexforbryder. TV: Københavns Politi

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Københavns Politi har nu valgt at offentliggøre et overvågningsfoto af en mulig gerningsmand til et seksuelt overgreb.

Overgrebet fandt sted den 2. december 2017 tidlig morgen kort før kl. 5 på Jolene Bar i Kødbyen på Vesterbro. Det er i forbindelse med efterforskningen, at Københavns Politi er kommet i besiddelse af en video, som viser den mulige gerningsmand. Politikommissæren hos politiet fortæller, at der er tale om et seksuelt overgreb:

- Der er tale om et groft seksuelt overgreb i nattelivet, og vi håber derfor meget at offentligheden kan hjælpe med at finde gerningsmanden. Jeg kan ikke udtale mig om mere af hensyn til efterforskningen, siger Anne Katrine Kristensen til Ekstra Bladet.

Detaljeret beskrivelse
Ifølge Københavns Politi beskrives den mistænke som en mand på 20-25 år af mellemøstlig udseende. Han er lys i huden med mellemlangt sort hår, sort korttrimmet fuldskæg og brune tætsiddende øjne.

Den pågældende person var på gerningstidspunktet iført en sort bluse med et formentligt orange Levi´s logo på brystet, mørk mellemlang jakke, sorte bukser, sorte sko og en orange kasket med skyggen i nakken og pandelok i spændehullet.

Hvis man har oplysninger i sagen, skal man kontakte Københavns Politi på nummeret 114. Politiet vil desuden også gerne i kontakt med vidner, som har været på Jolene Bar tidlig den morgen.