Annonce:
Annonce:

Politi eftersøger 'afrikansk mand' med jagtgevær

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en person med et jagtgevær

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Krimi

Midt- og Vestsjællands Politi er i højt beredskab, efter de har fået en anmeldelse om, at en 'afrikansk mand' skulle gå med et jagtgevær ved Holbæk Station.

Det sker, samtidig med at sagen mod den såkaldte 'Kundby-pige' kører i Retten i Holbæk, hvor svært bevæbnet politi i forvejen bevogter stedet.

Ekstra Bladets journalist var til stede i retten, som politiet besluttede, at ingen måtte forlade, mens eftersøgningen pågik. Her kort efter kl. 15.30 fik alle dog lov til at gå med besked på at forlade stedet med det samme.

- Jeg kunne i hvert fald se ti patruljevogne, og der var minestrimmel rundt om retten, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet, ligesom han også så en skarpskytte med hjelm, der lå klar på et langløbet våben.

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet

Annonce:

Ifølge Carsten Andersen, der er presseansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, så en anmelder en afrikansk udseende mand omkring Holbæk Station med noget, der lignede et jagtgevær.

- Ifølge anmelder lægger vedkommende det ned  i en taske. Men om anmelder har taget fejl, det ved vi jo ikke, siger Carsten Andersen og tilføjer, at det kun er godt, at man kontakter politiet, hvis man ser noget, der ser mistænkeligt ud.

-  Vi har kun fået én anmeldelse, og lige på det sted er der mange mennesker. Vi har ledt alle vide vegne, siger Carsten Andersen og tilføjer, at de i forvejen er massivt til stede i Holbæk på grund af retssagen mod den såkaldte Kundby-pige.

- Vi stoppede togdriften ganske kortvarigt, men det har vi givet los for igen, siger presseansvarlig Carsten Andersen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: