Politi finder 11 børne-lig i skjult loftsrum hos lukket bedemand

Efter et anonymt tip gjorde inspektører og politi et makabert fund i en bedemandsforretning, der blev lukket ned i april

Resterne af ni babyer, formentlig dødfødte, blev fundet i en kasse hos lukket bedemandsforretning. To blev fundet i en kiste (ikke den på billedet) Foto: Colourbox
Resterne af ni babyer, formentlig dødfødte, blev fundet i en kasse hos lukket bedemandsforretning. To blev fundet i en kiste (ikke den på billedet) Foto: Colourbox

Da statsansatte inspektører tilbage i april undersøgte bedemanden Cantrell Funeral Home i Detroit i USA, fandt de to lig helt dækket af mug. Et tredje ligs ansigt var dækket af en mærkelig væske.

Inspektørerne konkluderede ud fra ligenes tilstand, at de havde været opbevaret i en ikke-afkølet garage i flere måneder, skrev Detroit Free Press dengang.

Til sit forsvar fortalte stedets nye ejer, Raymond Cantrell, der havde overtaget stedet et år tidligere til Fox 2 Detroit, at han havde opbevaret ligene som en tjeneste til pårørende, som ikke var i stand til at betale for en begravelse.

Det var myndighederne ikke enige i, så de suspenderede bedemandslicensen for både stedet og Jameca LaJoyce Boone, som indtil da havde fungeret som manager i forretningen.

Anonymt brev afslørede 11 lig
Siden havde der været rygter om, at en ny ejer ville åbne et forsamlingshus i bygningen, der aldrig genåbnede som bedemandsforretning.

Men pludselig, fredag i denne uge, var statens inspektører tilbage hos Cantrell Funeral Home.

De havde fået et anonymt brev tidligere samme dag, og ordlyden ledte dem på sporet af en form for skjult rum i bygningens loftsrum. Så skjult, at politibetjent Brian Bowser ikke føler sig sikker på, at de nye lig nogensinde var blevet fundet uden det anonyme tip.

Politi om uhyggeligt fund i papkasse: Der er kun skelettet tilbage

I rummet gjorde inspektørerne et om muligt endnu mere makabert fund end sidst. De forrådnede rester af ni spædbørn lå i en kasse, og i en kiste fandt man yderligere to døde babyer.

- Det er meget små rester, fortæller Brian Bowser, som beskriver det makabre fund i klippet herunder:

Politiet blev nemlig straks kaldt til adressen i Detroit. Ordensmagten forsøgte at få kontakt til ejeren, men Brian Bowser mener ikke, der er tale om 'tjenester' for de pårørende denne gang. Han gætter snarere på, at svaret skal findes i afstumpethed blandt stedets ansatte.

Ifølge Detroit News tyder noget på, at de små børn har været dødfødte, og en retsmediciner forsøger at opspore og komme i kontakt med familiemedlemmer af de i alt 11 døde små børn.