Annonce:
Annonce:

Politi finder ligdele i jagt på efterlyst

Desuden er der fundet personlige ejendele, der tilhører Brian Laundrie, som har været efterlyst, siden hans forlovede, Gabby Petito, forsvandt

Politiet har ledt efter Brian Laundrie siden hans forlovede blev meldt savnet. Nu er der et muligt gennembrud i sagen. Foto: North Port/Florida Police/Handout via Reuters/Ritzau Scanpix
Politiet har ledt efter Brian Laundrie siden hans forlovede blev meldt savnet. Nu er der et muligt gennembrud i sagen. Foto: North Port/Florida Police/Handout via Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

Siden midten af september har amerikanske Brian Laundrie været eftersøgt af både politiet og FBI.

Efter et længere roadtrip sammen med sin forlovede, Gabby Petito, var det nemlig kun ham, der dukkede op hos sine forældre, hvor de begge boede, og Petito blev siden fundet død.

Den 23-årige mand forsvandt siden fra forældrenes hjem igen, og siden har ingen set ham.

Politiet har efterfølgende konkluderet, at den 22-årige Gabby Petito var blevet dræbt, og en storstilet eftersøgning efter Laundrie har derfor været sat ind.

Ligrester og ejendele
Eftersøgningen har i store træk været uden held - indtil nu.

I forbindelse med eftersøgningen har man nemlig fundet ligrester og ejendele, der tilhører Laundrie, i det område, man leder efter ham.

Det oplyser FBI ifølge blandt andet CNN.

Annonce:

Fundet er gjort på et sted, som indtil for nylig har stået under vand. En kilde oplyser til CNN, at det formentlig vil tage noget tid at identificere ligdelene.

Fundet tæt på sti
Ifølge Laundrie-familiens advokat, Steve Betolino, var det Brian Laundries egne forældre, der var med til at gøre fundet. Forældrene indvilligede tidligere på måneden i at deltage i eftersøgningen.

- Som tilfældet ville det, stødte de på disse ejendele, siger advokaten.

Han fortæller, at området i nationalparken Myakkahatchee Creek i Florida, som fundet blev gjort i, var det samme, som forældrene tidligere havde udpeget for politiet som et sted, Brian Laundrie plejede at færdes

.

Foto: Mark Taylor/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Mark Taylor/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix

Ifølge advokaten fandt Brian Laundries far en såkaldt drybag, der lå omkring seks meter fra stien, samtidig med at en betjent på stedet havde fundet en rygsæk ikke langt derfra.

- På det tidspunkt blev Laundrie-familien oplyst om, at der også var fundet ligrester nær rygsækken, og de blev bedt om at forlade området, siger advokaten.

Annonce:

Optaget af politikamera
Sagen om Laundrie og Petito er gået verden rundt, blandt andet fordi politiet tidligere har offentliggjort en video, hvor parret blev stoppet af en patruljevogn og optaget af en betjents bodykamera.

Her fortæller en stærkt oprevet Gabby Petito, at parret har været oppe at skændes, og politiet opfordrer dem derfor til at tilbringe natten hver for sig.

Det ender parret dog med ikke at gøre, og ingen hørte siden fra Petito, hvorfor hun blev efterlyst og siden fundet død.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye krimipodcast 'Afhørt' herunder eller i din podcastapp. I det nye afsnit fortæller vi blandt andet om ydmygelser i rockermiljøet og om en vaskeægte 'skandaledommer'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: