Politi: Indespærret og udsat for vold i timevis

Østjyllands Politi efterforsker sag om vold og frihedsberøvelse i Åbyhøj i Århus

Følg Krimi

Tirsdag eftermiddag kom en forslået 30-årig mand ind ad bagdøren i en Danbolig-butik i Åbyhøj, og bad en af forretningens medarbejdere om at ringe efter politiet.

Han fortalte, at han var sluppet væk efter i timevis at have været spærret inde i en nærliggende lejlighed og udsat for vold.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Stadig indlagt
Anmeldelsen løb ind 14.23, og flere patruljer og en ambulance blev sendt afsted til Århus-bydelen. Den 30-årige er stadig indlagt, men det tyder ikke på, at hans skader er alvorlige.

Politiet oplyser, at den hidtidige efterforskning peger i retning mod, at offeret havde været frihedsberøvet i en lejlighed i Åbyhøj i flere timer, hvor han blev udsat for vold af op til flere personer, som han angiveligt kendte i forvejen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Østjyllands Politi vedrørende hændelsesforløbet og eventuelle anholdelser,  men presseafdelingen er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Da en 44-årig overlægefrue bliver fundet død, står det ikke klart i starten, at hun blev dræbt. En obduktion afslører sandheden.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind