Politi knalder seks på rasteplads: Fire mænd og to kvinder havde gruppesex

Seks personer har fået bøde for at overtræde ordensbekendtgørelsen på rasteplads i Sønderjylland

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Et par betjente fra Aabenraa Lokalpoliti måtte torsdag aften have bødeblokken frem i en ganske usædvanlig sag, som politiet ellers ikke ser mange af.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Betjentene havde patruljevagt og kørte klokken 19.40 helt rutinemæssigt omkring en rasteplads ved Tinglevvej et par hundrede meter vest for motorvejsafkørsel 72 ved landsbyen Torp.

Her mødte der betjentene et ganske ejendommeligt syn.

Seks voksne mennesker - fire mænd og to kvinder - var ganske nøgne. Og da betjentene kom nærmere, viste det sig også, at de seks var godt i gang med at dyrke sex med hinanden, skriver Jydske Vestkysten.

- En gruppe personer havde åbenbart fornøjelsen af seksuelt samvær i offentligt rum. Selv om man kan grine lidt af det, så er det jo ikke lovligt, lyder det fra politikommissær Sønke Iversen til Jydske Vestkysten.

Betjentene valgte at standse eskapaderne, selv om gruppen lod til at have det ganske fornøjeligt. Og de seks fik hver en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Sønke Iversen fortæller, at de seks godt kunne være blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse, men politiet skønnede, at det ikke var mange, som havde følt sig generet. Da der heller ikke var indløbet en anmeldelse fra nogen, var der altså i dette tilfælde formentlig ikke andre end betjentene selv, der eventuelt kunne have følt sig generet.

Jydske Vestkysten har i sin research til historien konstateret, at rastepladsen ved Torp muligvis er et yndet udflugtsmål for sexhungrende mennesker. I hvert fald er det lykkedes at opspore et website, der har lavet en liste under overskriften 'Gay Outdoor Treffpunkte'. På listen anbefales rastepladsen ved Torp netop som et sted, hvor man kan udfolde sig seksuelt.

Aabenraa Lokalpoliti oplyser imidlertid over for Jydske Vestkysten, at det ikke var tyske, men danske statsborgere, som deltog i stævnemødet torsdag aften. De seks kommer alle fra Sønderjylland.