Politi: Kvinde tæsket ihjel

31-årig anholdt nægter sig skyldig i vold med døden til følge

Opdatering: Den sigtede er varetægtsfængslet i fire uger, oplyser anklager Susanne Bluhm til Ekstra Bladet. Han har taget forbehold for at kære.

RETTEN I NÆSTVED (Ekstra Bladet): En 32-årig kvindes liv stod ikke til at redde, da en ambulance havde fragtet hende fra en adresse i Nakskov til hospitalet store bededag.

Hun er ifølge politiet blevet påført alvorlige kvæstelser i hovedet og indre blødninger. På kroppen var der blå mærker og flænger.

Det fremgår af sigtelsen mod en 31-årig mand, der lørdag kort før middag bliver fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for vold med døden til følge og nægter sig skyldig. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger dannede den nu afdøde og sigtede par.

Ifølge sigtelsen fandt voldsepisoden sted på en adresse i Nakskov før klokken 13 i går. Den 31-årige blev anholdt klokken 16.27.

Det bekræftede han selv højt og tydeligt i retslokalet, før dommeren fulgte anklagerens begæring om at lukke dørene.

32-årig kvinde død: Mand anholdt

Ønsket om dørlukning skete under henvisning til, at der er et centralt vidne i sagen, politiet endnu ikke har kunnet få fat i.

Inden Ekstra Bladets udsendte måtte fortrække fra grundlovsforhøret, blev den mistænkte ført ind iført blå dna-dragt og maosko.

Den muskuløse mand fremstod fattet og svarede højt og tydeligt på de få spørgsmål, dommeren stillede før dørlukningen.

Manden har kort skæg og brunt hår med lidt rødligt skær. Det er barberet tæt i siderne og mest fyldigt på toppen. Han har mange tatoveringer - blandt andet på hænderne.