Politi leder efter lig: Skov afspærret

Politiet har afspærret stort skovområde og sat projektører op torsdag aften

Politi leder efter lig: Skov afspærret

Bag afspærringen søger politiet med lys og lygte (Video: Per Rasmussen)

Politiet på Sydsjælland har her til aften afspærret et stort skovområde udenfor Vordingborg.

Det afspærrede område ligger langt fra, hvor der normalt færdes mennesker, men bliver inde mellem træstammerne oplyst af projektører.

Det fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Politiet har i denne uge fortalt til Ekstra Bladet, at man skulle i gang med en eftersøgning efter et kvinde-lig, der kan være gravet ned et sted på det sydlige Sjælland. Politiet har ventet på, at den hårde frost var ved at slippe jorden før man iværksatte nærmere undersøgelser.

Det forsvundne lig indgår i en drabssag, hvor en mand sidder fængslet.

Der er tale om den 34-årige kvinde og mor til to børn, Hediga Morad, som forsvandt sporløst tilbage i oktober sidste år. Hendes eksmand sidder nu fængslet for at have slået kvinden ihjel og skjult liget. Han nægter sig skyldig.

 

Ekstra Bladet har onsdag aften spurgt efterforskningsleder på sagen, Søren Ravn, hvorfor politiet har afspærret skovområdet.

Han forklarer, at en politihund under eftersøgning i sagen i dag fik fært.

- Vi er i gang med en afsøgning og har afspærret området. Der er en normal del af efterforskningen, at vi går rundt med hunde i områrdet. Det er der ikke noget hokus pokus i, siger han.

Han siger dog også, at det desværre ikke - som det ser ud nu - tyder på , at de har fundet stedet, hvor liget af kvinden kan være gravet ned. Derfor har man afsluttet arbejdet, hvor de også havde en gravemaskine i brug.

Politiet meldte ud for to uger siden, at de ledte efter folk, som op til skolernes efterårsferie sidste år havde set en bronzefarvet bil i området ved Møns Klint og Klinteskoven eller andre steder i området. De har en formodning om, at den nu anholdte mand har været i området og altså - hvis drabsmistanken holder - kan have skjult liget i det område.

 

 

Politiet har også idé om, at manden har købt en spade svarende til den herunder, som man nu ikke kan finde.