Politi og redning massivt til stede

Ambulance, helikopter og dykkere er sammen med politiet massivt til stede i Helsingør

Foto: Allan Andersen
Foto: Allan Andersen

Opdatering 21.04
En person er omkommet i en drukneulykke, oplyser politiet. Der er tale om en dykker, der druknede i forbindelse med en dykkertur.

Politiet oplyser til Ekstra Bladet, at de modtog en anmeldelse klokken 18.12 om to personer i havsnød 150-200 meter fra land.

- Da vi kommer er en mand trukket op på landet, siger David Borchersen, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

En lægehelikopter ankom kort efter og flyver ham til Rigshospitalet. Politiet fik efterfølgende at vide, at mandens liv ikke stod til at redde.

- Vi skal have foretaget nogle afhøringer, og så skal hans dykkerudstyr undersøges af Søværnets Dykkertjeneste, siger vagtchefen om politiets fremadrettede arbejde i sagen.

Den omkomne mand var 43 år. Hans pårørende er underrettet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Opdatering 19.56
Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at en ambulance er kørt fra stedet uden udrykning. Han fortæller desuden, at redningsfolk klokken 19.40 har fundet noget dykkerudstyr, der lå på bunden af havet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Politiet er til stede på Søndre Strandvej i Helsingør sammen med redningsarbejdere i forbindelse med en mulig drukneulykke.

Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter.

'Vi er pt. til stede ved Søndre Strandvej i Helsingør, hvor en person er blevet reddet op af vandet. Redningsberedskabet arbejder på stedet. Respekter venligst deres arbejde', skriver politiet.

Politiet oplyser til BT, at en mand er reddet op af vandet og fløjet til Rigshospitalet.

Der er en ambulance på stedet, samtidig med at der endnu er dykkere i vandet og en helikopter i luften, oplyser Ekstra Bladets mand på stedet.

Vi arbejder på at få en uddybende kommentar fra Nordsjællands Politi.