Politi om bestialsk drabssag: Vi har fået flere henvendelser

Video-overvågning viser drabsoffer forlade værtshus hånd i hånd med sin formodet morder

Politiet rejste telte ved findestedet. Garagen, hvor liget blev fundet, det ligger i den hvide bygning i baggrunden. Foto/video: René Schütze

Nordjyllands Politi har fået en række henvendelser i forbindelse med det makabre fund af et kvindelig i en garage i Hadsund søndag morgen.

Her blev en 40-årig kvinde fra Viborg fundet dræbt, mens en 28-årig lokal mand blev anholdt på stedet, da han ifølge politiets sigtelse, var i gang med at partere liget efter ugerningen.

I forbindelse med sagen har politiet efterlyst vidner, og det har givet pote, oplyser vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, til Ekstra Bladet.

28-årig sigtet: Dræbte kvinde med kniv og parterede hende

- Vi har fået en otte-ni henvendelser i løbet af i går, og vi har derfor i dag været i fuldt gang med at afhøre de vidner og kortlægge det hændelsesforløb, der har været, siger Frank Olsen, der dog endnu ikke ønsker at gå i detaljer med henvendelserne.

- Vi er stadig i den indledende efterforskning, og der er mange spor, der skal analyseres og en del vidner, der skal afhøres, siger han.

Ifølge politiets efterforskere mødte den 40-årige kvinde sin formodede drabsmand på det lokale værtshus Jagtstuen natten til søndag.

Politiets teknikere i gang ved garagen (til venstre i billedet), som har en vippeport. Foto/video: René Schütze
Politiets teknikere i gang ved garagen (til venstre i billedet), som har en vippeport. Foto/video: René Schütze

Her ankom den 28-årige mand klokken 00.16, hvor han ifølge politiet tilsyneladende helt tilfældigt mødte den 40-årige kvinde.

- Der er umiddelbart intet, der tyder på, at de to har haft kendskab til hinanden før mødet på Jagtstuen. Det er et tilfældigt møde, hvor de to falder i snak og finder sympati for hinanden, siger Frank Olsen til Ekstra Bladet.

Politiets teori om parteringsdrab: Kvinde var tilfældigt offer

Overvågningsoptagelser, som politiet har sikret fra værtshuset, viser, at de to allerede 01.08 forlader stedet.

Hånd i hånd forsvinder duoen ud af overvågningens rækkevidde, og knap fire timer senere - klokken 04.48 - gør politiet det makabre fund af den dræbte kvinde efter en anmeldelse fra en borger, der har observeret noget mistænkeligt.

Hvad der præcist er sket i de skæbnes svangre timer, er endnu uvist for offentligheden, men i et grundlovsforhør søndag blev den 28-årige mand varetægtsfængslet i fire uger sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Han nægter sig skyldig.

Søndag fremgik drabsmetoden ikke af sigtelsen mod den unge mand, men ifølge Frank Olsen har politiet onsdag en ide om dødsårsagen. 

- Vi har fået de foreløbige resultater fra obduktionen, men dem holder vi for os selv af efterforskningsmæssige årsager. Den sigtede har ikke ønsket at udtale sig endnu, og han skal ikke læse om vores teori i pressen. Det er ham selv, der skal fortælle, hvad der er sket, og det skal stemme nogenlunde overens med det vores obduktion, siger Frank Olsen.