Politi om udbrændt bil: Efterforskes som dobbeltdrab

Der er sandsynligvis tale om drab, da to personer blev fundet døde i brændende bil i Sorø i nat

Politi om udbrændt bil: Efterforskes som dobbeltdrab

Se den udbrændte bil her. (Video: Local Eyes)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Politiet efterforsker et dobbelt dødsfald på Kalundborgvej i Sorø natten til lørdag som drab 

Det sker efter, at politiet dagen igennem har foretaget tekniske undersøgelser på gerningsstedet. Konklusionen på disse undersøgelser er, at der ikke er tale om et uheld, men at de to omkomne må formodes dræbt.

Af hensyn til sagens efterforskning ønsker politiet ikke at gå nærmere ind på, hvorfor man mener, at en forbrydelse ligger bag mændenes død. Men selv om de omkomne er stærkt forbrændte, har man muligvis fundet sikre spor efter skudsår eller vold.

- Vi er nødt til at arbejde på at få klarlagt alle de forskellige problemstillinger, og vi kan først informere pressen, når det er gjort, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters til Ekstra Bladet

Se mere video hos Local Eyes.

Ved brandvæsenets og politiets ankomst til stedet kunne det konstateres, at bilen var overtændt og at to personer, der befandt sig i køretøjet, var omkommet.

Politi om udbrændt bil: Efterforskes som dobbeltdrab

Se video fra området her. (Local Eyes).

De omkomne formodes at være to voksne mænd. De er endnu ikke identificeret.

- Vi arbejder på at finde frem til de afdødes identitet. Der er kommet et par henvendelser fra nogen, som er kørt forbi og har set bilen brænde, men ikke noget, der bringer os videre i efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politi om fund af to døde: Ikke nogen trafikulykke

Politiet er stadig meget interesseret i henvendelser fra personer, der har passeret Kalundborgvej ved det køreteknisk anlæg i Sorø i tiden mellem kl. 03.00 og 04.15, og som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer.

Politiet fik anmeldelsen lørdag morgen klokken 4.15. Det var en forbipasserende bilist, der slog alarm om den brændende bil.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

Ekstra Bladet følger sagen