Annonce:
Annonce:

Politi: Patrick Nielsen trampede på kvindes hoved

Eksbokser og Satudarah-rocker udsatte ifølge politiet kvinde for så grov vold, at hun besvimede

Patrick Nielsens deroute: Fra boksestjerne til bandemedlem

Patrick Nielsen: Fra boksestjerne til bandemedlem
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): Den 30-årige eksbokser og nuværende Satudarah-rocker Patrick Nielsen erkender sig delvist skyldig at have overfaldet en kvinde i weekenden.

Overfaldet fandt sted i søndags omkring klokken 13 på en adresse i Albertslund. Den 30-årige eksbokser er sigtet for at have trukket en kvinde ned på jorden og ned ad en trappe til en kælderskakt, hvor han ruskede rundt i hende og slog og trampede hende på hovedet, før han pressede sin sko mod hendes hals og tog kvælertag på hende, så hun ikke kunne få vejret og til sidst besvimede.

Patrick Nielsen nægter at have taget kvælertag på kvinden og afviser, at der er tale om grov vold, som sigtelsen lyder på.

Det oplyste hans forsvarsadvokat Gitte Juul Jensen umiddelbart efter, at anklager Kristoffer Bruun Hansen havde læst sigtelsen op.

Annonce:

Anklageren begærede herefter dørene lukkede af hensyn til efterforskningen. Gitte Juul Jensen havde ingen bemærkninger til anmodningen. Ekstra Bladet og de øvrige fremmødte repræsentanter fra pressen protesterede forgæves og er dermed afskåret fra at rapportere, hvad Patrick Nielsen forklarer.

Kløede sig i ny tatovering
Patrick Nielsen er iklædt en sort t-shirt fra mærket Lonsdale og sorte joggingbukser. Han sad med hænderne foldet foran sig og kløede sig på sin nye tatovering i baghovedet. Den forestiller de to indianere, der udgør Satudarahs logo. På trods af den synlige loyalitetserklæring til rockerklubben, hvor han for nylig er blevet fuldgyldigt medlem, var ingen af brødrene dog mødt op i eller ved retten i dag.

Det var en gruppe bevæbnede betjente, der bevogtede både Patrick Nielsen og retslokalerne, til gengæld.

Før dørlukningen fortalte Gitte Juul Jensen dog, at hun og hendes klient i går var blevet overrasket af politiet.

- Vi var på vej ind for at melde os selv efter aftale med politiet, da man alligevel stopper ham på vej ind med sin advokat, sagde den erfarne forsvarer, før dommeren Katrine B.B. Eriksen standsede talestrømmen.

Annonce:

Dommeren bemærkede, at det kunne man komme ind på under den eventuelle forklaring.

Det er ikke længe siden, at Patrick Nielsen på Instagram delte en såkaldt story, hvor han viste en ny tatovering. Han har fået tatoveret Satudarahs logo på venstre side af sit baghoved. Foto: Jonas Olufson
Det er ikke længe siden, at Patrick Nielsen på Instagram delte en såkaldt story, hvor han viste en ny tatovering. Han har fået tatoveret Satudarahs logo på venstre side af sit baghoved. Foto: Jonas Olufson
 

Patrick Nielsen har deltaget i et væld af tv-programmer frem til juli 2020, hvor han offentliggjorde, at han var blevet optaget som lærling i rockerklubben Satudarah. Her kan du læse mere om klubben og dens sky bagmand.

For nylig blev han ifølge Ekstra Bladets oplysninger forfremmet til fuldgyldigt medlem.

Gitte Juul Jensen ønskede ikke forud for retsmødet at kommentere hverken voldssagen eller anholdelsen af hendes klient.

I forbindelse med sagen har Ekstra Bladet rettet henvendelse til Satudarah for en kommentar.

'Vi kommenterer ikke på enkeltpersoner eller deres privatliv', lyder det i et mailsvar fra en talsmand i klubben.

Udelukket af bokseforbund

Efter at have fået smag for rockerlivet fortsatte Patrick Nielsen i en periode sin boksekarriere.

Han forsøgte sig med en enkelt kamp i MMA, hvor han mødte og klart tabte til den tidligere olympiske sølvvinder i brydning, Mark O. Madsen, som besejrede Patrick Nielsen allerede i første runde.

Patrick Nielsen har ikke været i ringen siden 5. oktober 2019, hvor han i Gilleleje Hallen måtte slide for en pointsejr over armenske Armen Ypremyan, men i november kom det overraskende frem, at promotor Mogens Palle ville åbne en dør for et comeback for den Albertslund-fødte bokser.

I den forbindelse mente Mogens Palle ikke, at hans medlemskab af rockerklubben var et problem, sagde han til B.T., fordi han hverken var dømt eller straffet, mens formand for licens-udstederen, Dansk Professionelt Bokse Forbund, Jesper D. Jensen, var af en anden mening.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: