Politi: Skudsåret mand har relation til konflikt i Odense

Onsdag blev en skudsåret, en anden blev dræbt. Politiet undersøger deres forbindelse til konflikt i området

En 31-årig mand, der blev såret i et skyderi i Vollsmose sent onsdag aften, har en personlig relation til en igangværende konflikt i området.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse, uden at uddybe hvad den personlige relation nærmere betyder.

- Præcis hvordan og hvad vi bygger det på, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen, siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi i meddelelsen.

Ved skyderiet døde en anden 31-årig mand. Politiet er også ved at undersøge, om han på nogen måde var en del af konflikten mellem grupperinger i Vollsmose og Korsløkke.

Fyns Politi beder derfor borgere om hjælp i sagen. Alle, der måtte have videooptagelser, billeder eller andet fra gerningsstedet eller andre relevante steder med forbindelse til sagen, opfordres til at kontakte politiet.

- Vi er ikke i tvivl om, at der findes viden og materiale derude, som vi endnu ikke har, og som vil kunne hjælpe os med at få lagt alle brikkerne i puslespillet.

- Giv os nu de oplysninger, så vi kan få de ansvarlige stillet til regnskab, siger Johnny Schou i meddelelsen.

Efter skyderiet har politiet indført en skærpet strafzone i og omkring en del af Vollsmose og Korsløkke. Der var allerede visitationszone på stedet, som blev indført 18. juni efter tegn på skyderi i området.

I skærpede strafzoner kan straffen for visse typer af kriminalitet stige med indtil det dobbelte.