Politi: Slog og spyttede på kvindelig DSB-kontrollør

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der overfaldt en DSB-ansat på Københavns Hovedbanegård

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

OPDATERET KLOKKEN 11.20: Den mistænkte er fundet og i politiets varetægt.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der overfaldt en DSB-kontrollør på Københavns Hovedbanegård 3. april i år.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Overfaldet fandt sted på perronen ved spor 4 klokken cirka 16.35. Gerningsmanden spyttede ifølge politiet kontrolløren i ansigtet og slog hende.

I forsøget på at identificere gerningsmanden offentliggør Københavns Politi tre billeder af den mistænkte, som Ekstra Bladet efter pågribelsen har valgt at fjerne.

Han beskrives som:

Mand, cirka 25-30 år, mellemøstlig af udseende, almindelig til muskuløs af bygning, 175-180 cm høj, talte dansk. Han har kort, sort hår og sorte skægstubbe og var på gerningstidspunktet iført en tynd, blå dunjakke med lynlås, grå joggingbukser af mærket Nike og sorte sneakers med hvidt Nike-logo.  

Manden talte dansk og er sandsynligvis højrehåndet.

Københavns Politi opfordrer borgere med oplysninger, der kan bidrage til at identificere den mistænkte, til at kontakte politiet på telefon 1-1-4.