Politi søger video-vidner til storbrand

Måske alligevel forbindelse mellem knivstikkeri og brand i Aarhus i sidste uge

Mens den voldsomme brand i torsdags i Aarhus hurtigt fortærede en stor lagerbygning på fire haller, blev en 23-årig mand stukket med kniv. Nu søger politiet vidner blandt tilskuere, som har stået på fortovet og videofilmet branden. (Video: Ernst van Norde)
Følg Krimi

Selv om politiet i Aarhus i første omgang kaldte det en tilfældighed, at en 23-årig mand i torsdags blev fundet blødende af knivstik tæt ved en storbrand på Michael Drewsens Vej i Højbjerg, er der muligvis alligevel en rød tråd mellem de to episoder.

Det fremgår af en henvendelse til offentligheden fra Østjyllands Politi i dag. Og den røde tråd består i, at mange tilskuere har stået på den østlige side af Mich. Drewsens Vej og videofolmet branden - og måske knivstikkeren - med deres mobiler.

- Der er sådan set ingen forbindelse mellem brand og knivstikkeri, men da begge dele finder sted få meter fra hinanden på samme tid, kan gerningsmanden til knivstikkeriet måske ses på nogle af de videoer, som er blevet optaget, siger politikommissær Jesper Jørgensen til Ekstra Bladet.

- Vi er især interesseret i optagelser fra vejens nordlige del af brandstedet ind mod Aarhus omkring klokken 13.44 og frem til 13.48, hvor den forurettede mand bliver lokaliseret af politiet, siger Jesper Jørgensen.

Han tilføjer, at politiet er i besiddelse af flere videoer omkring det den indsnævrede periode.

- Men vi vil gerne have flere, så vi kan stykke et handlingsforløb sammen ved hjælp at optagelserne.

Ligger du inde med en video fra branden, kan politikommissær Jesper Jørgensen kontaktes på telefon 2558 3268.

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind