Annonce:
Annonce:

Politi søgte forgæves efter bevæbnet mand

Københavns Vestegns Politi fik fredag eftermiddag en anmeldelse om, at en mand på Høje Taastrup Station muligvis var bevæbnet

Annonce:
Følg Krimi

Opdateret: Klokken lidt før 21 fortæller Vestegnens Politi til Ritzau, at eftersøgningen er indstillet, uden at man har fundet den potentielt bevæbnede mand.

Et tog på Høje Taastrup Station er fredag eftermiddag blevet tømt i jagten på en mand, der muligvis er bevæbnet med en pistol.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

- Klokken 16:46 får vi en anmeldelse om, at en mand, der muligvis har en pistol i lommen, er set på Høje Taastrup Station. Vi tager selvfølgelig ingen chancer og kører hurtigt til stedet, fortæller vagtchef, Søren Uhre, og tilføjer:

- Anmelderen holder øje med manden, men mister ham af syne, da han løber ned til perronen. Vi er nervøse for, at han er gået ind i toget, så vi tømmer det og gennemsøger passagererne.

Forsvandt fra stedet
Det lykkedes dog ikke for politiet at finde frem til manden.

Annonce:

- Ingen har set, hvor han er forsvundet hen. Vi har været rundt for at sikre os, at han ikke gemmer sig på stationen eller i området. Vi kan på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte, at manden har haft et våben på sig, fortæller vagtchefen.

Politiet ønsker ikke at give et signalement af manden.

- Vi har et fint billede af ham, og nu arbejder vi på at få klarlagt hans identitet. Hvis vi går ud med et signalement, føler alle, at de pludselig har set ham, og vi vil nødig skabe panik, siger vagtchefen.

Ekstra Bladet har fredag aften været i kontakt med Københavns Vestegns Politi. Klokken 19:20 fortæller vagtchefen, at manden stadig ikke er blevet fundet.

Klokken lidt før 21 fortæller Vestegnens Politi til Ritzau, at eftersøgningen er indstillet, uden at man har fundet den potentielt bevæbnede mand.

Ekstra Bladet følger sagen...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: