Politi tilkaldt: Hund tog toget

En ung Cavalier King Charles Spaniel slap uden kontrolafgift, efter hun tilsyneladende tog toget alene fra Ruds-Vedby til Skelleberg ved Dianalund

Følg Krimi

En patrulje blev tilkaldt til Skellebjerg station kl. 9 torsdag morgen, da det gik op for personalet i et lokaltog fra Ruds-Vedby, at en hund der luntede rundt i toget, var alene på udflugt.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet og tilføjer, at den eventyrlystne hund hedder Chili og er en ung Cavalier King Charles Spaniel.

Ingen afgift til Chili
Betjentene ankom til stationen med en håndscanner og deres efterfølgende efterforskning viste, at Chilis ejer er en 60-årig mand fra Ringsted.

Ejeren kunne meddele politiet, at Chili blev passet af en bekendt i Ruds Vedby, da den kort forinden var flygtet uden halsbånd og hundetegn.

Hvordan Chili er kommet på toget, eller om hun har fået hjælp, er fortsat omgærdet af mystik, men ifølge døgnrapporten fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi slap hun uden kontrolafgift.

Ejeren fik tværtimod en bøde på 1.000 kr. for at overtræde hundeloven, da hunden ikke havde hundetegn og halsbånd på, som loven foreskriver.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+