Politi undskylder: Efterlyste kraftig onani-blotter med 'lille penis og lavthængende testikler'

Politiet har nu ændret sin ellers yderst detaljerede beskrivelse af en mand, der er mistænkt for krænkende seksuel adfærd

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Som et led i efterforskningen efter en kvinde anmeldte, at en fremmed mand havde trukket sine bukser ned og onaneret foran hende, udsendte North Yorkshire Police forleden en efterlysning.

Episoden udspillede sig tidligt søndag eftermiddag i britiske York, da en 20-årig kvindelig studerende angiveligt blev opsøgt af en ældre mand, som udførte den stødende gestus over for hende.

Efterlysning af stjerne-dobbeltgænger gik verden rundt: Nu er tyven fanget

Det skriver blandt andre Teesside Live.

North Yorkshire Police skruede derfor straks op for patruljeringen i området, og samtidig sendte de en efterlysning og en beskrivelse af manden ud på deres sociale medier. En efterlysning, der straks affødte kritik for at være alt for detaljeret.

'Hænger bemærkelsesværdigt lavt'
I første omgang skrev ordensmagten blandt andet om den ukendte gerningsmand, at han 'har meget lidt bryst- og kønsbehåring, ingen tydelige tatoveringer eller ar, og han har hvad der beskrives som en lille penis med testikler, der hænger bemærkelsesværdigt lavt'.

Politi efterlyser tre kvinder efter dildo-tyveri for flere tusind kroner

Dagen efter måtte politikredsen undskylde, og sendte et nyt opslag ud på Facebook.

'Vi postede en appel på Facebook om hjælp til at identificere en mistænkt i York-området, som udførte en seksuel handling i det offentlige. Appellen indeholdt en beskrivelse af en nøgen mand, som vi erkender gik for meget i detaljer. Dette har vakt  oprør hos en række mennesker, og vi undskylder for enhver gene, det har forårsaget', lyder det i det nye opslag.

North Yorkshire Police har nu ændret efterlysningen, så den 'kun' beskriver den mistænkte som kraftigt bygget, hvid i huden med en bleg fremtoning, mellem 35 og 45 år og cirka 177 centimeter høj.