Politiaktion i Køge: 22-årig stukket ned

Endnu en alvorlig hændelse i belastet boligområde

Video: Kenneth Meyer

Søndag morgen blev en 22-årig mand stukket med kniv i armen. Han blev fundet på Ellemarken Parkvej i Køge.

Ekstra Bladets fotograf på stedet fortæller, at der i løbet af formiddagen var seks-otte politibiler, og der har hele formiddagen været spærret af rundt om en boligblok. Ved 11:30-tiden fjernede politiet dog afspærringsbåndet.

Området er blandt andet blevet afsøgt med hunde.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

I en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi lyder det, at knivofferet formentlig ikke er blevet stukket på stedet, hvor han blev fundet. En mindre, hvid bil blev set køre fra stedet, kort tid før den 22-årige blev fundet.

- Det er vores opfattelse, at gerningsstedet ikke er dér, hvor den forurettede er fundet ved Parkvej/Ellemarken, men skal findes et andet sted. Dette kan muligvis være i en helt anden by, og den forurettede kan formentlig være blevet sat af i Køge af den hvide bil, lyder det fra vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard i pressemeddelelsen.

Politiet modtog kvart i otte i morges. Manden er blevet kørt på hospitalet og er ikke i livsfare.

Der er ingen oplysninger om baggrunden for knivstikkeriet, og offeret har ikke været videre meddelsom i forhold til, hvad der er sket og hvor det er fundet sted.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om motivet, samt hvorvidt sagen relaterer sig til et kriminelt miljø eller ej, men det er noget af det, vi pt. er i gang med at undersøge. Vi har ikke yderligere oplysninger til sagen af hensyn til efterforskningen, er Bjørke Kierkegaard citeret for at sige i pressemeddelelsen.

Belastet område
Det er ikke første gang, at politiet rykker ud til en alvorlig episode i Ellemarken.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

29. januar blev en 31-årig bandeveteran alvorligt såret, da han blev skudt i Ellemarken.

Betjente stod i kø: Syv mænd sigtet for drabsforsøg

6. april blev en 31-årig mand knivdræbt i samme område.

31-årig død efter knivstikkeri - mand efterlyses