Annonce:
Annonce:

Politibil smadret af kriminelle fredag den 13: Så kom politiets syrlige svar

Politiet i Sverige hyldes nu på de sociale medier for deres svar til de kriminelle i en forstad til Stockholm, der i fredags på datoen den 13. oktober smadrede en politibil

Annonce:
Følg Krimi

Fredag den 13. bliver af mange betragtet som en uhyggelig og skæbnesvanger dag, hvor uheldet kan være ude. Og den 13. falder på en fredag mellem én og tre gange om året.

Netop det sammenfald mellem fredag og datoen den 13. skete også i fredags, hvor nogle kriminelle i Stockholms-forstaden Tumba smadrede en politibil. Noget der sker ganske jævnligt i Sverige.

Men allerede dagen efter publicerede Politiet i Botkyrka et opslag på deres Facebook-side, hvor de direkte adresserede de kriminelle, der havde smadret deres politibil, med en syrlig og velformuleret kommentar, der siden har fået stor hyldes på de sociale medier i Sverige.

Politiet skrev følgende:

FREDAG DEN 13:

Annonce:

Denne dag er ifølge nogen en uheldsdag. Vi fik  i går smadret en politibil, og det er altid ærgerligt. Men det sker oftest med henvisning til, at vi har krænket nogen eller gjort nogen oprørte. Læs: 'anholdt nogen for en forbrydelse eller beslaglagt noget ulovligt'. Men andre ord. Vi har bare gjort vores job.

Det var også tilfældet om aftenen den 13. oktober. En person blev anholdt med et skarpladt våben på sig i Storvreten i Tumba. Efterfølgende lavede vi en husundersøgelse, hvor vi anholdt en person mistænkt for en grov narkotika-forbrydelse samt overtrædelse af våbenloven.

Hvis man som kriminel ikke kan lide politiet og ikke ønsker deres nærvær i det område, hvor man opererer, så er løsningen ikke at smadre en politibil.

Takket være dig som smadrede vores politibil, vil vi nu øge vores nærvær i Storvreten i Tumba. Så i sidste ende var det nok de kriminelle, der var mest uheldige i går.

(artiklen fortsætter under billedet)

Hurra for politiet
På politiet i Botkyrkas Facebook-siden får politiet masser af opbakning samt positive tilkendegivelser for deres opslag:

Elisbeth Nixon skriver:

Annonce:

- Sådan nogle møgunger. Det er godt, at i øger jeres nærvær. Det er vi andre taknemmelige for.

Göran Berg skriver:

- Fortsæt med at kæmpe. I behøves, og vi er mange, der gerne vil hjælpe jeg med tips og så videre.

Inger Schmidt skriver:

- Pas godt på jer selv. Jeg forstår ikke, hvordan i orker at være politimænd, men jeg er uendeligt taknemmelig for det.

Berglund Reneé skriver:

- De kriminelle må være fuldstændig tabt bag en vogn, når de gør sådan noget. Så jeg vil gerne give politiet en stor tak for, at de aldrig bliver trætte af tage fat i problemerne.

Adskillige af brugerne skriver også kort og kontant:

- Hurra for politiet.

 

  

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: