Annonce:
Annonce:

Politibil torpederet af tog

En video viser en amerikansk patruljevogn, der bliver ramt af et tog i fuld fart, mens en anholdt kvinde er placeret i bilen

Hurtigt går op for betjentene, at deres patruljevogn, hvori en anholdt kvinde sidder fanget, vil blive ramt et øjeblik senere. Hun vil overleve, men har pådraget sig alvorlige skader, siger lægerne. Episoden bliver nu undersøgt

Hurtigt går op for betjentene, at deres patruljevogn, hvori den anholdte kvinde sidder fanget, vil blive ramt et øjeblik senere. Videoen her en redigeret, kortere udgave af den fulde video på otte minutter, som politiet har frigivet, og som kan ses i bunden af artiklen.
Annonce:
Følg Krimi

Yareni Rios-Gonzales, en 20-årig kvinde fra Colorado, er blevet indlagt på hospitalet med alvorlige kvæstelser efter hun blev placeret i en politibil, der efterfølgende blev ramt af et tog.

Det skriver CNN i en video af hændelsen.

På optagelserne, der stammer fra betjentenes krops-kameraer, ser man. at Rios-Gonzales bliver standset i sin bil i en mindre by nord for Denver, lagt i håndjern og placeret i en patruljevogn, der er parkeret midt på togskinnerne.

Hylende toghorn
Efter at have placeret Rios-Gonzales' på bagsædet af politibilen gennemsøgte betjentene hendes egen bil, da var mistænkt for at være i besiddelse af et skydevåben.

På optagelserne ser man, at betjentene bliver afbrudt af hylende toner fra et toghorn. Optagelserne viser et sæt forlygter, der hastigt nærmer sig den parkerede patruljevogn.

Annonce:

En betjent råber panisk til Rios-Gonzales, men få sekunder efter bliver patruljevognen torpederet af toget, der fortsætter ad skinnerne med den sammenkrøllede politibil foran sig.

Rios-Gonzales overlevede på mirakuløs vis mødet med toget, men har pådraget sig seriøse kvæstelser fra hændelsen, skriver CNN.

Road rage
Anholdelsen af den 20-årige Yareni Rios-Gonzales kom efter, at politiet havde fået en anmeldelse om road rage, altså aggressiv adfærd af en trafikant, og de mistænkte Rios-Gonzales for at have truet en person med et skydevåben.

Ifølge CNN er hun dog efterfølgende ikke blevet sigtet i sagen.

Hændelsen med toget bliver derimod undersøgt af politiet, og betjenten, der parkerede politibilen på skinnerne og placerede Rios-Gonzales i den, er blev sendt på administrativ orlov som følge af episoden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: