Politibil torpederet under biljagt

En dramatisk biljagt i Los Angeles sluttede brat, da føreren kørte frontalt ind i en politibil og måtte overgive sig

Politibil torpederet under biljagt

Den mordmistænkte bilist kastede sig med dødsforagt ud i trafikken og blev først stoppet, da han tørnede sammen med ordensmagten (Video: Kameraone)

En omfattende politijagt udspandt sig mandag aften i sidste uge lokal tid i Los Angeles, da politiet jagtede et bandemedlem mistænkt for mord.

Under biljagten satte manden liv og lemmer på spil for at slippe væk fra ordensmagten i et flugtforsøg, der lignede noget fra et computerspil. Desværre for ham endte biljagten brat, da han bragede ind i en politibil.

Efter knap en halv times jagt blev den mordmistænkte anholdt og taget med på stationen. Politiet manglede dog stadig to mistænkte, der skulle være flygtet fra bilen under jagten. Senere lykkedes det dog at få fat i én af dem, mens den sidste stadig er på fri fod.

Det skriver det lokale CBS Los Angeles.

Midt under jagten måtte den pressede mand springe ud af sin bil, da han nåede en blind vej. Det holdt ham dog ikke tilbage, og den unge fyr stæsede afsted over en fodgængerbro, fandt en ny bil og tvang køreren ud, for så at køre afsted i den nye bil.

Se biljagten og den træls afslutning i videoen ovenfor.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Politibil torpederet under biljagt

To kvinder skred fra en restaurantregning på 13 dollars, men selvom politiet kastede sømmåtter ud, fik det ikke kvinderne til at opgive flugten fra politiet. Til gengæld holdt de pænt for rødt lys. Se den absurde biljagt i videoen (Viode: Kameraone)

 

Politibil torpederet under biljagt

Under et racerløb ramte køreren Kris Meeke en knold og fortsatte ud på en parkeringsplads, hvor han måtte køre slalom mellem tilskuernes biler for at redde redde sin sejr - hvad der for øvrigt lykkedes (Video: Sportsman)