Annonce:
Annonce:

Politichef om drabsdrama: - Han døde desværre for os

Hårdt kvæstet mand var i live, da politifolk og reddere forsøgte at komme det døende 31-årige knivoffer til undsætning på parkeringsplads i lille by

Politiets teknikere arbejder stadigvæk på højtryk omkring gerningsstedet for det brutale, dødbringende overfald i Gundsømagle. Video: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Politifolk og professionelle reddere blev vidner til et regulært drama, da de sent torsdag aften fandt en hårdt såret, nu afdød 31-årig mand på en p-plads i den lille sjællandske by Gundsømagle.

- På det tidspunkt var han i live. Men han døde desværre for os, siger Bjørke Kierkegaard, vicepolitiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Far til dræbte Jonas: - Det er et hårdt slag

Politiets vagtchef, Henrik Olesen, bekræftede i løbet af natten, at der var stukket med kniv, men det ønskede Bjørke Kierkegaard ikke at kommentere her til morgen.

'Massiv efterforskning'
Politiet modtog det første alarmopkald i sagen klokken 22.49 og satte hurtigt, men forgæves en større redningsaktion med ambulancereddere og helikopter-assistance i værk.

Den nu afdøde, yngre mand lå på en parkeringsplads i Gundsømagle og var stadigvæk i live, da han fik professionel assistance. Foto: Kenneth Meyer
Den nu afdøde, yngre mand lå på en parkeringsplads i Gundsømagle og var stadigvæk i live, da han fik professionel assistance. Foto: Kenneth Meyer
 

Annonce:

Igennem natten har Bjørke Kierkegaard stået i spidsen for, hvad han beskriver som 'en massiv efterforskning', og teknikerne er stadigvæk i gang.

Der er ikke foretaget anholdelser i sagen.

Opsøgt i sit rækkehus
Bjørke Kierkegaard fortæller, at forspillet til dødsfaldet var, at den nu afdøde mand blev opsøgt af en eller flere personer i sit rækkehus i Gundsømagle.

- Det udviklede sig til noget tumult i og også uden for huset. Hvad motivet bag hændelsen kunne være, er uklart, siger Bjørke Kierkegaard, der beskriver det som 'et groft overfald, der ender på den værst tænkelige måde'.

På spørgsmålet om, hvorvidt drabet kan have relationer til det kriminelle bandemiljø, svarer efterforskningschefen, at det 'er for tidligt at sige'.

Politiet er i kontakt med flere vidner, men er fortsat meget interesserede i yderligere henvendelser, der kan være relevante for den videre drabsefterforskning.

Offerets lig blev kørt væk omkring klokken 04.45.

Yngre mand er stukket ihjel på gaden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: