Politiet åbnede ild mod flugtbilist

En flugtbilist foretog en bakkemanøvre, hvormed politiet følte sig nødsaget til at skyde efter bilens dæk

Var du vidner til episoden og/eller har du billeder fra stedet? Skriv en mail på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

En specialpatrulje i Nordjyllands Politi følte sig sent torsdag aften nødsaget til at skyde efter dækkene på en sort BMW.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse

Episoden skete klokken kl. 23.23, da de foretog en standsning af en sort BMW X5 på Mariagervej i Hadsund.

Bilen var forinden meldt efterlyst fra Østjyllands politi, og bilens fører havde kort forinden været i besiddelse af et skydevåben, som var set af vidner i nærheden af Havndal syd for Hadsund.

Ved standsningen af bilen foretog bilens fører en bakkemanøvre direkte mod politifolkene på stedet og bakkede direkte ind i patruljebilen, og det var her at politiet affyrede et skud mod bilens dæk.

Biltyven standsede herefter bilen og han blev anholdt på stedet, og der var ingen, der kom til skade ved skudafgivelsen eller ved bakkemanøvren.

Politiet oplyser, at gerningsmanden er 25 år og fra lokalområdet. Han vil blive sigtet for overtrædelse af straffelovens § 252 ved at have forvoldt fare for liv eller førlighed i situationen.

Politiets jurister tager fredag formiddag stilling til eventuelt. fremstilling i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi har indtil videre ikke yderligere at tilføje til sagen.

Var du vidner til episoden og/eller har du billeder fra stedet? Skriv en mail på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)