Annonce:
Annonce:

Politiet advarer bandefolk: Meld jer - eller vi offentliggør jeres navn og billede

De tre mænd med tilknytning til LTF er mistænkt i tre sager om henholdsvis afpresning, hærværk og brandstiftelse mod massageklinikker og to knivstikkerier

Politiet eftersøger tre mænd, der har tilknytning til banden Loyal to Familia. Ellers vil de offentliggøre deres navn og billede. /ritzau/Jesper Mortensen
Politiet eftersøger tre mænd, der har tilknytning til banden Loyal to Familia. Ellers vil de offentliggøre deres navn og billede. /ritzau/Jesper Mortensen
Annonce:
Følg Krimi

Tre mænd med tilknytning til banden Loyal To Familia bliver nu opfordret til at melde sig til politiet, hvis de ikke vil efterlyses offentligt med navn og billede.

Mændene er mistænkt i forbindelse med tre sager vedrørende afpresning, hærværk og brandstiftelse mod massageklinikker og knivstikkerier i henholdsvis nordvestkvarteret og på Frederiksberg.

Politiets forsøg på at finde dem ved egen hjælp har hidtil været forgæves.

Annonce:

- Københavns Politi opfordrer tre efterlyste gerningsmænd til at melde sig til politiet inden på fredag kl. 10, og hvis det ikke sker, så vil politiet offentliggøre navn og billede på de efterlyste. Det er afgørende for os, at gerningsmændene bliver stillet til ansvar for deres handlinger, og hvis de ikke selv kan finde ud af at melde sig til politiet, så må vi søge hjælp hos befolkningen, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for Organiseret kriminalitet i en pressemeddelelse.

I den ene sag blev seks massageklinikker udsat for afpresninger, hærværk og brandstiftelse i perioden fra den 24. april 2017 til den 8. maj 2017.

Efterlod trusselsseddel
Her sidder tre personer med tilknytning til LTF allerede varetægtsfængslet, og politiet søger stadig en 22-årig mistænkt medgerningsmand, der er relateret til samme bande.

Ved alle stederne blev massageklinikkerne bestormet af flere personer af udenlandsk herkomst, der fremstod truende og efterlod en seddel, hvor der var skrevet enten LTF eller Loyal To Familia og et telefonnummer, som ejeren skulle ringe til inden 24 timer, hvis stedet ikke skulle lukkes eller ødelægges.

Afpresning af bordeller: Politiet leder efter endnu et bandemedlem

Bandefolk anholdt: Tilbød 'beskyttelse' til massageklinikker

Annonce:

Ved fem af stederne blev der ligeledes knust vinduer med brosten eller mursten, og to af stederne blev der sat ild til stedet med brandbare væsker. Brandene blev dog slukket, før de udviklede sig til resten af ejendommene.

I den anden sag søger politiet en 24-årig gerningsmand, der, ifølge politiet, godt ved, at han er efterlyst.

Han er mistænkt for i forening med to allerede fængslede medgerningsmænd at have stukket et offer en gang i venstre lår og en gang i venstre balle og herefter sparket og trampet ham i hovedet, så han fik en flænge i baghovedet. Det skete på Frederikssundsvej i Københavns nordvestkvarter.

Væbnet bandekonflikt: 19-årig anholdt for knivstikkeri

Slagsmål udviklede sig voldsomt: Mand stukket ned med kniv

Ifølge Københavns Politi er de tre mistænkte i denne sag identificeret via videoovervågning.

Annonce:

I den sidste sag fra Munkensvej på Frederiksberg blev en person stukket med, hvad politiet formoder var en kniv i forbindelse med et slagsmål mellem to grupperinger onsdag den 12. juli i år. Den forurettede blev ramt med et stik i brystet, hvilket resulterede i en punkteret lunge. Den efterlyste er en 23-årig mand af marokkansk afstamning.

To mænd stukket ned: Nægter at tale med politiet

- Politiet har brugt megen tid – og så sent som i dag – søgt efter de tre efterlyste personer, men desværre forgæves. Vi har i flere tilfælde talt med pårørende, men vi har endnu ikke kunnet lokke de tre personer frem i lyset, siger Steffen Thaaning Steffensen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: