Politiet advarer efter flere uheld

Onsdag eftermiddag har budt på hele tre trafikuheld på motorvejene omkring Kolding, der i øjeblikket er badet i tåge. Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi opfordrer de sydjyske bilister til at køre efter forholdene

Kolding er ikke den eneste by, der er ramt af uheld her til aften. I Ishøj er to biler kørt sammen i en alvorlig ulykke. Video: Local Eyes

Sydøstjyllands Politi sender onsdag aften en advarsel til borgerne via Twitter, efter der i løbet af eftermiddagen er sket flere trafikuheld på motorvejene i området omkring Kolding.

Jesper Brian Jensen, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, oplyser til Ekstra Bladet, at der er sket tre separate uheld nær den sydjyske by.

- Vi har haft tre uheld i Kolding-området her til aften, men heldigvis er ingen kommet til skade. Ved de tre hændelser har der været tale om noget påkørsel, hvor man ikke lige har fået bremset op i tide, forklarer han og tilføjer:

- Lokalt har der været meget tæt tåge, men grunden til, at sådan nogle ulykker sker, er, at man ikke holder tilstrækkelig afstand og kører for stærkt, siger vagtchefen, der endnu en gang opfordrer bilisterne i den sydlige del af landet til at køre efter forholdene.

- Det er altså ikke vejret, der er skyld i ulykkerne. Man skal altid køre efter forholdene. Det lærte vi alle, da vi tog kørekort, men der er altså nogle, som lige glemmer det en gang imellem.

Se flere videoer på localeyes.dk.

Monstertåge har ramt landet: Tæt som ærtesuppe!

DMI advarer: Næsten hele landet kan dækkes i tæt tåge