Politiet affyrede skud under biljagt

Politiet var massivt til stede ved Søborg Hovedgade for at fange en flugtbillist, der i sin flugt forsøgte at køre politiet af vejen

Politiet har affyret et varselsskud. Video: Kenneth Meyer
Følg Krimi

En politijagt har i dag udspillet sig ved Søborg Hovedgade. Politiet afspærrede et større område omkring Søborg Hovedgade, hvor de havde sat jagten ind på flugtbilisten. I deres jagt på flugtbilisten har de affyret varselsskud for at få føreren til at standse bilen.

Inden føreren af bilen forlod sin bil og prøvede lykken til fods, var personen kørt over i den modsatte vejbane for at slippe væk fra politiet. Den flygtende bil var involveret i et sammenstød med en civilpolitibil og en tredje bil.

Politiet bekræfter over for Ekstra Bladet, at de har affyret to varselsskud i deres jagt på en flugtbilist. De fortæller videre, at en civil politibil har været involveret i et sammenstød med bilen, de jagter.

Ekstra Bladets mand på stedet kunne fortælle, at den flygtende bilist havde forladt sin bil foran Gladsaxe Kommunes Genoptræningscenter.

Politiet oplyser til TV2, at det er lykkedes at fange den flygtende bilist, som nu er blevet anholdt. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle, hvad gerningsmanden er sigtet for, eller hvorfor personen ikke ville stoppe. De fortæller videre, at ingen personer er kommet til skade under biljagtet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+