Politiet afspærrede flere gader: 18-årig såret i voldsepisode

Tidligt lørdag morgen rykkede Københavns Politi ud og afspærrede et område på Amager. Det skyldes en voldepisode, hvor en 18-årig mand er kørt på hospitalet

(Video: Privatoptagelse)

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Lørdag morgen vågnede beboerne omkring Brigadevej på Amager op til massivt politiopbud. Årsagen er en voldsepiode, hvor en 18-årig mand er kørt på hospitalet.

Københavns Politi modtog anmeldelsen klokken 6.02.

- Vi får en anmeldelse om noget overfald/vold. Gerningsstedet er formentlig Brigadevej ved Sundholmen nær et bocenter. Der har vi afspærret og er i gang med en gerningsstedsundersøgelse, fortæller vagtchef ved Københavns Politi Kristian Rohdin til Ekstra Bladet.

- Vi arbejder aktivt ude på stedet, og det er også derfor, der er politi. Vi har været der et stykke tid, siger Kristian Rohdin.

I løbet af morgenen har flere gader været afspærret i forbindelse med efterforskningen, men vagtchefen har ikke et komplet overblik over, hvilke gader, der i skrivende stund er spærret. Han fortæller dog, at afspærringen af Holmbladsgade, der i en kort periode betød, at busserne ikke kunne køre igennem, er ophævet.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen.

Ekstra Bladet følger sagen.