Politiet anholder blotter: Krænkede små piger

Tidligt fredag aften har Midt- og Vestsjællands Politi anholdt en mand, som de mistænker for at stå bag flere seksuelle krænkelser

Følg Krimi

Det er tidligt fredag aften lykkedes politiet at anholde en 33-årig mand, som de mistænker for at stå bag flere seksuelle krænkelser og blufærdighedskrænkelser overfor børn i alderen 10-13 år.

Det oplyser Midt- & Vestsjællands Politi i en pressemeddelse.

Manden har ifølge politiet stået bag flere krænkelser i september. Senest to anmeldelser fra piger, der følte sig forulempet af en mand i området omkring Højby i Odsherred.

- Den anholdte er svarende til signalementet på den person, som har været efterlyst efter flere af episoderne, og i forbindelse med anholdelsen har politiet også fundet den lille blå bil, som også kan vise sig at være identisk med den bil, som har været efterlyst, skriver politiet

For knap fjorten dage siden anmeldte en 14-årig pige en mand for blufærdighedskrænkelse i Højby. Pigen har betegnet manden som blotter.

Dagen efter så nogle personer, der var ude at spille golf på golfbanen ved Højby, to piger komme løbende ud af et buskads med en mand i hælene.

Den anholdte vil i morgen lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+