Politiet anholder mand for bande-drab

28-årig sigtes for skuddrab på Frederiksberg for knap to uger siden. I forvejen er fire mænd fængslet i sagen

Alle fem sigtede har tilhørsforhold til banden Gremium. Foto: Per Rasmussen
Alle fem sigtede har tilhørsforhold til banden Gremium. Foto: Per Rasmussen

Københavns Politi har tirsdag eftermiddag anholdt en 28-årig mand i forbindelse med et skuddrab på Frederiksberg for knap to uger siden.

- Han blev anholdt klokken 16.10 i København og vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør, fortæller vicepolitiinspektør Torben Svarrer, der er leder af Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet, tirsdag aften.

Vicepolitiinspektøren vil ikke komme nærmere ind på, hvor i København manden blev anholdt.

Femte mand
I forvejen sidder fire personer varetægtsfængslet i forbindelse med sagen.

Skyderiet fandt sted 16. juni om aftenen. Her blev en 23-årig mand ramt af et skud i hovedet, da det kom til skudveksling mellem nogle personer, der sad i hver deres bil på Peter Bangs Vej. Ud på natten døde den 23-årige af sine kvæstelser.

Den dræbte var medlem af gruppen Black Jackets, mens de foreløbig fem sigtede for drabet alle har tilknytning til gruppen Gremium.

Forventet
Kort efter skyderiet blev en 16-årig dreng og en 25-årig mand anholdt og sigtet for drabet, men allerede dengang sagde politiet, at man forventede flere anholdelser.

Lørdag den 18. juni blev en 29-årig mand varetægtsfængslet efter at han selv gik til politiet, og to dage senere dukkede en 28-årig mand op hos politiet i selskab med sin advokat.