Politiet anholder to mænd for drabsforsøg på 20-årig

En 33-årig mand og en 28-årig mand bliver i løbet af fredagen fremstillet i retten sigtet for drabsforsøg på en ung mand i Kalundborg

Ekstra Bladets fotograf kunne i aftes fortælle, at den unge mand kort tid efter skudepisoden blev fløjet med helikopter til Righospitalet (Video: Per Rasmussen)

Opdatering: Midt- og Vestsjællands Politi oplyser fredag aften om, at de to mænd nu er fængslet.

En 20-årig mand blev onsdag aften skudt i boligkvarteret Sct. Olai i Kalundborg.

Nu har politiet anholdt to mænd i forbindelse med skyderiet.

20-årig mand ramt af skud i boligkvarter: Opereret i nat

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

'Efterforskningen førte til, at politiet torsdag kl. 19.15 anholdt en 33-årig mand fra Roskilde og kl. 21.19 anholdt politiet en 28-årig mand fra Kalundborg, der begge sigtes for drabsforsøg. Begge blev anholdt uden nogen dramatik,' skriver politiet i pressemeddelelsen.

Den 20-årige mand blev efter skyderiet fløjet til Rigshospitalet, hvor han er blevet behandlet for sine skader. Politiet fortalte torsdag, at hans tilstand var stabil.

Person skudt i boligkvarter

Politiet har ikke ønsket at oplyse, hvor den unge mand blev ramt henne på kroppen.

De foreløbige oplysninger om sagen går ud på, at den 20-årige og nogle venner kom til Klosterparkvej, forholdsvis kort tid før skuddene faldt.

Her blev de truffet af en gruppe unge, hvoraf den ene af dem skød på den 20-årige, hvorefter de forsvandt fra stedet igen.

De to mænd bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, skriver politiet.