Annonce:
Annonce:

Politiet bekræfter: 26-årige Mads fundet død

Syd- og Sønderjyllands Politi kan fredag bekræfte, at det er 26-årige Mads Ehmsen, der torsdag blev fundet død i Varde Å

Annonce:
Følg Krimi

Det er den 26-årige Mads Ehmsen fra Varde, som har været meldt savnet siden 23. januar, der torsdag blev fundet død i Varde Å.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse fredag.

Allerede torsdag meldte politikredsen ud, at det var deres formodning, at der var tale om den 26-årige mand. Dog lød det, at der skulle foretages yderligere undersøgelser, før den endelige identitet kunne fastslås.

Obduktion skal klarlægge dødsårsag
Politiet skriver, at de torsdag klokken 12.59 modtog en anmeldelse om, at der var fundet en død mand i Varde Å i området nær Dronning Margrethes Vej i Varde centrum.

'En obduktionen fredag ventes at klarlægge dødsårsagen. Politiet har for nuværende ikke yderligere oplysninger om sagen', skriver politikredsen i pressemeddelelsen.

Dykkere afsøger området
Politiet afsøgte efter fundet området for 'eventuelle genstande, der kan have betydning for sagen'. Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at arbejdet fortsætter fredag, hvor dykkere genoptager afsøgningen af området.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i lang tid ledt efter den forsvundne mand, og der har været indsat både helikoptere, dykkere og hundepatruljer i forbindelse med eftersøgningen.

De pårørende er underrettet.

Ekstra Bladet følger sagen ...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: