Politiet bekræfter: 30-årig var mistænkt for økonomisk kriminalitet

Den 30-årige mand, der sprang i døden fra sjette sal fra en lejlighed på Amager, var mistænkt for alvorlig og omfattende økonomisk kriminalitet, bekræfter politiet

En Nordea-ansat hoppede mandag i døden fra sjette sal i dette byggeri. (Foto: Jakob Jørgensen/privat)
En Nordea-ansat hoppede mandag i døden fra sjette sal i dette byggeri. (Foto: Jakob Jørgensen/privat)

Hjælp os: Ved du noget om sagen? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

I forbindelse med en 30-årig mands selvmord på Edvard Munchs Gade i København bekræfter Københavns Vestegns Politi, at den forudgående anholdelse af ham skete efter en anmeldelse fra Nordea Bank på mistanke om alvorlig økonomisk kriminalitet.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi har indtil videre ikke ønsket at kommentere sagen af hensyn til den videre efterforskning og fordi Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger mandagens tragedie.

Desuden har det været et ønske at varetage hensynet til de pårørende.

- Det er dybt tragisk, at han tog sit eget liv, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen, efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi.

En stor medieinteresse rejser flere spørgsmål til baggrunden for den sørgelige hændelse, og derfor vælger Københavns Vestegns Politi nu at frigive anledningen til politiets ageren i sagen.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at politikredsen for nogle uger siden modtog en henvendelse fra Nordea Bank, som efterfølgende blev fulgt op med en formel anmeldelse med et underbygget materiale fra Nordea Bank, som rejste mistanke om, at en ansat kunne sættes i forbindelse med forsøg på omfattende økonomisk kriminalitet mod banken.